resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1603
    hakkında bir zamanlar şunlar yazılan futbolcudur;

    --- alıntı ---

    termodinamik dersi gören mühendisler bilir, "servis akımı" diye bir şey vardır sistemlerde. ana hat değildir ama ana hatları beslerler, bazıları pis atıkları toplar dışarı atar, bazıları temiz akımı sisteme geri verir, bazıları hafiften pislenenleri temizlenmek üzere filtrelere ulaştırır. mehmet topal tam anlamı ile galatasaray futbol takımı'nın servis akımıdır, top toplar, top çalar, kaybedilen topu geri alır, aldığı topu en yakındaki yararlı olacak adama ulaştırıverir. (bkz: aslan)

    arsenal yıllarındaki bir patrick vieira edasıyla oynamıştır, ortasahayı domine etmiştir. helal olsun.

    canını dişine takarak her maçta sahada basmadık çim bırakmayan temiz yüzlü güzel insan. o kadar çok yere koşuyor ki solda mı oynuyor, stoperde mi yoksa ön libero muydu o da unutmuştur artık sanırım. ama şurası kesin ki o canım galatasarayımın parçalısını hakkıyla giyen bir aslan parçası.

    rijkaardın * raporunda gönderilmemesi gereken iki futbolcudan biri olduğu iddia edilen orta sahamızın dinamosu cyrano de bergeracımız.

    --- alıntı ---

    özetle bu adam gidip emre gibi çirkeflik yapmadı, okan gibi takımı satmadı ya da ne bileyim arda gibi sezonun başlamasına haftalar kala kaçar gibi gitmedi. adam gibi gitmek istiyorum dedi ve gitti. şimdi fenerbahçeye geldi, kupa almak istiyorum falan dedi diye tü kaka ilan edilen futbolcu oldu. bırakın şu antu kafasını. mehmet yürekten galatasaraylı, aslan, kaplan demiyorum ama sarpla, barış özbekle kıyaslarken bir kez daha düşünün diyorum. futbol cahilliğinin lüzumu yok. mehmet topal etkili şutlar atabilen, kesici özelliği olan, adam adama markajda harikalar yaratabilen, oyun zekası çok yüksek olmayan ve de hücum yönü zayıf bir futbolcuydu. öyle gevura kızıp oruç bozmanın anlamı yok. hadi hepsini siktir edelim bu adam fenere geldi kupa dedi, gol dedi, cart dedi, curt dedi diye fırtınalar koparan arkadaşlar "trabzondan başka takımda oynamam" diyen burak galatasaray forması giyiyor, bilginize. yok öyle nalıncı keseri gibi hep kendi tarafımıza yontmak. yakışmıyor türkiyenin en elit takımının taraftarına böyle antu tadında söylemler. biz işimize bakalım, mehmete de allah kolaylık versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın