• 155
    büyük galatasaraylı, kral asker.

    farkettim ki 4 senedir sözlük vasıtasıyla tanışıyor olmamıza rağmen, nickaltına daha önce hiçbir şey yazmamışım. bu ayıp bana yeter. kendisi diğer adminimiz gs ile beraber galatasaray sözlük'ü kurmuş, onu cisim haline getirmiş ve içerisine ruh üflemiştir. bu zamana kadar da çok büyük baskılar, hayal kırıklıkları, ihanetler ile karşı karşıya geldiğini tahmin ediyorum. üzerinde taşıdığı sorumluluk, sahip olduğu sıfat yüzünden çokca eleştirilere ve nispeten az övgüye rağmen çizgisinden bir gram sapmamıştır. zaten herhangi bir övgü, beklenti içinde olmadığına bu 4 sene zarfında ben bizzat şahitlik ederim. sözlükteki demirbaşlardan çoğu da bunu tasdik edecektir.

    çoğumuz gibi benimde kendisiyle tanışmam sözlük vasıtasıyla olmuştu. gerçek yaşamda da pek sık görüştüğümüz söylenemez. kendisiyle omuz omuza maç izlemek için güney alttan kombine ayarladım ama kısmet değilmiş, seneye artık. inşallah askerliğini sağ salim tamamlar ve aramıza bir an önce geri döner.

    adettendir askere gidenlerle helalleşilir. benim ne hakkım olabilir ama varsa da helal olsun. kendisi de bana hakkını helal etsin.

    'korkma ben varım' diyordun ya hani, şimdi bir süre de olsa yoksun ya... öyle işte...
App Store'dan indirin Google Play'den alın