• 38
    son bir ayda 380 entry girip, ayin en cok entry giren yazarlarindan biri olmustur. yalniz sözlukte, "günlerini sözlüğe adamış yazarlar" diye ibaresi olan bu kisimda ironin irzina gecilmis. isin ilginc tarafi, kendisinin sözluge kendisini ne sekilde adadigidir. ironinin basladigi nokta iste tam burasidir. belli ki sözlugu kodlayan arkadaslar, hiperaktiviteyi "sözluge adanmislik" olarak hesaplamislar ama kendisi gibi bir yazarin olabilecegini dusunememisler. 300 kusur tane birbirinden camur entry ile kendimizi sözluge adiyorsak eger, ben öyle ironin kusura bakmayin ama, götune koyim.

    hani hepimizin ilkokul dönemlerinde, sinifta tuhaf bir cocuga denk geldigimiz olmustur. gicik olursun, ara sira tenhada kistirip, zevkine döversin. ama sen vurdukca o gulmeye devam eder. sen vurursun, o pis pis siritir. o sirittikca sen daha da delirirsin. kendisinin olayi da buna benziyor. yazdigi hemen hemen hersey ofsayt manyagi yapiliyor. yapildikca adam daha siddetlisini yaziyor. bundan keyif aliyor. yoksa bunca tantana sadece bir tesaduften ibaret olamaz. bir olur iki olur, 380 olmaz.

    kendisinin yazmayi birakmaya niyeti yok. haliye bizler icin de durmak yok delirmeye devam...

    dip not: kendisi özelde on numara birisidir. bu yazdiklarim "yazar"ligina getirdigim elestiridir ve kisiligiyle alakasi yoktur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın