resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3798
    önümüzdeki 3 sene için yine sağ bek bölgesinde yeterli bir alternatif olacak, ne daha fazlası ne de daha eksiği. gerçek bir galatasaraylı, altyapısından yetişme, bir taraftardan farksız, oynadığı zaman ruhunu sahaya yansıtmaya çalışan ve sırf bu sebeplerden ötürü takımda kalması gereken bir oyuncu.

    ancak, kocaman bir ancak;

    kesinlikle ve kesinlikle kaptanlığın k'si dahi kendisine yakışmıyor, kaptan olabilecek vasıfların hiç birini taşımıyor. sahada ağırlığı olan bir oyuncu değil, arkadaşlarına söz geçirebilecek bir oyuncu değil, kritik anlarda takımını sakinleştirebilecek bir oyuncu değil, saha içinde kilit bir oyuncu hiç değil, kendini ifade etmekte yeterli olan bir oyuncu da değil.

    ayrıca futboluna gelince, 2003 yılında ilk oynamaya başladığı dönemde gelecek için gerçekten çok ümit veren bir oyuncuydu, hızlıydı, hırslıydı, gayretleydi ve gençti. ancak o günden bu yana terlettiği galatasaray forması altında, kaydettiği gelişim hiç denecek kadar azdır. ne orta açma konusunda, ne savunma yapma konusunda, ne de oyunu sade oynayabilme konusunda hiç bir olumlu adım atamamıştır. önemli olan nokta ise bu saydıklarımın hepsinin kişinin çalışmasıyla orantılı olan özellikler olmasıdır.

    uzun lafın kısası, galatasarayın belki de değişilmez sağ beki, taraftarın gerçekten sevgilisi ve de kaptan gibi kaptan olma fırsatını yakalayabilecekken o kendisi sabri olmayı tercih etmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın