resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 3299
    http://www.youtube.com/...w&feature=g-vrec

    şu videoya bir bak. romanya'yı küçümsemiyorum ama bu adam brezilyalı arjantinli fransız olsaydı kaldırdığı dünya ve avrupa kupaları olurdu. dünyanın en iyi futbolcusu olarak kabul edilir sende bu adamı galatasaray forması altında rüyanda bile göremezdin be dostum. sonra kıyaslardın bu ronaldo aynı hagi gibi şut atıyor ulan bu messi hagi'den iyi mi diye. bu adam allah'ın bize bir lütfu ve galatasaray'a gelmiş en iyi oyuncu. hatta ve hatta yaşadığım süre boyunca daha iyisinin geleceğine dahi inanmıyorum.

    ulan bu adam böyle bir adam ki takım ne zaman kötü başkanlar hagi'ye koşar. bilirsin hagi'nin elinde sihirli değnek yok takım 180 derece iyiye dönüş yapmayacak ama hagi lan bu bir şey diyemezsin. yeri gelir hocalığına laf edip gönderilir ama o galatasaray çağırınca yine koşar. imparator ile hagi'yi hocalık konusunda asla kıyaslamam ama imparator bile adnan polat'a inanmadığı için galatasaray'a 6 ay gecikmeli geldi. ama hagi öyle değil bilmiyor ki birileri tarafından hocalık kariyeri piç ediliyor ve ismi kullanılıyor. evet hagi hoca da değil çünkü amatör bir ruh ve buralara bağlanmış bir adam.

    klasik türkiye işte. bu adam buralarda hırsızda olur dolandırıcı da. bazıları alex ile karşılaştırır. hangisi daha ağır hakaret sen karar ver. ama götünden birşeyler uydurup kanıt göstermeden çıkıp laf ediliyor ya keşke hagi hala top oynasa da 40 metreden düşmanlarına çaksa bizde buralarda bazı iftiralara cevap vermek zorunda kalmasak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın