resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1428
    eksi'nin agiz ishali olmus fenerli yazarlari tarafindan turkiye'nin gelmis gecmis en iyi kalecisi ilan edilen kapici. oraya yazamiyorum, yazip agizlarinin payini vermek isterdim.

    he canim, turgay seren'i, senol gunes'i, taffarel, mondi, cordoba, simovic ve rustu'yu nerene soktun? volkan kim lan? sikik vaslui'nin karsisinda iki top cikardi diye kahraman ilan ettiniz adami. hangi tarihi basariyi sergilemis? aziz'e yalaklik yapip, gazetecileri, arda turan'i vs tehdit etmekten baska nedir olayi?

    utanmadan bir de muslera ile kiyasliyorsunuz. neymis muslera'nin takimi pozisyon vermiyormus ama volkan'in takimi yol gecen haniymis. kafaya bak amk. volkan'i övecegim diye iki dakikada tuttugu takimin defansini yalama yapti. herseyi gectim, tafo bu ulkeye kupa getirmis, dunya kupasi finali görmus bir kaleci. hic volkan gibi, 2008 avrupa sampiyonasinda 3-2 öne gectigimiz cek cumhuriyeti macinda, malca kirmizi kart görup, oyunu riske attigini gördunuz mu? hadi canim, hadi guzelim... sen bu hikayeleri git gevsek cete liderine anlat. rakip forvetleri satin alsin ki, butun sutlari volkan'in ustune vursunlar. sen de sevin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın