• 110
    olimpiyatlarda rezil rusva bir yayincilik anlayisi izleyen kanal.

    dun sporcularimizin altin madalya ve gumus madalya aldiklari yarista hepimiz heyecanlandik ve sevincten havalara uctuk, evet ondan sonra ekrana gelen sirikla atlama performansi muhtemelen izleyenlerin buyuk cogunlugun umrunda degildi fakat yayini sunan kisi profesyonel bir sunucu ve bu isten ekmek kazaniyor. bu kisinin, goruntuye gelen performansta sirikla atlayan sporcu turk vatandasi olmadigi icin bu goruntuler umrumda degil demesi hem spora karsi ve emege karsi yaptigi bir terbiyesizliktir hem de alenen irkciliktir.

    biliyorum ki yukarida yazdigim seyin irkcilik oldugu dusuncesi bu yaziyi okuyacak kisilerin bir coguna agir gelecek. diyecekler ki iki tane kizimiz madalya kazanmis, yemisim o sirikla atlamayi. tamam iste bizim de dedigimiz bu. geri bir ulkeyiz, kafa yapisi bu, kapasite bu kadar, dunya gorusu de kisitli.

    ben turkiye formasiyla kazanilan iki madalya sonrasi tabii ki gurur duydum fakat ne bu goruntuler umrumda degil suursuzlugunda bilincim kapali, ne de 4x400 metre erkekler bayrak yarisi finali yerine siyasi propaganda yapilmasini *ki bu ister x partisinin ister y partisinin propagandasi olsun* goremeyecek kadar beynim disfonksiyonel.

    bu kanalin izledigi yayin anlayisi saygidan uzak, hosgorusuz ve irkci bir yayin anlayisidir.

    amk partisini ve onun hic bir mensubunu sevmiyorum fakat yukarida yazdiklarim kisilerden bagimsiz sadece tutumla ve kanalin surdurdugu politikayla alakalidir. nitekim otoriteye olan kizginlikla da alakasi yoktur. aksine bu kanali basarili bulan bir kisi ancak otoriteye olan itaatkarligindan dolayi gote got denmesinden rahatsiz olur. zaten bu gibi kisiler degil midir ki bu parti stad acilisimizda kendi propagandasini yaparken protesto eden galatasaray taraftarini elestirmis ve haksiz gormustur. kimsenin politik durusu umrumda degil fakat bilhassa boyle bir platformda politik durus galatasaray sevgisinin onune geciyorsa o noktada karsidekine olan saygim biter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın