• 106
    izlerken utandıran kanal, tek kelimeyle utandım gerçekten. 2 atletimiz double yapmış orada altın ve gümüş alarak, ancak yapılan röportajın ana teması" ne kadar sporu seven bir başbakanımız var oley!" gibi bir şey.

    arkada mükemmel bir yarış koşulurken bu röportajın yapılması da ayrı bir saygısızlık, amatörlük hatta terbiyesizliktir. 1500 metrede madalyaları alan ve mükemmel yarışan 2 atletimizi o an rahat bırakıp yarım saat sonra yayına çıkarmak, böylece insanların seyretmek için bekledikleri sırıkla yüksek atlama ve 4x400 metre finallerini izletmek kimsenin aklına gelmemiş anlaşılan. onlara da hak vermemek elde değil tabi, başbakanları teşekkür etti sonuçta daha önemli ne olabilir?

    servet tazegül'ün çıktığı her program veya röportajda, vefat etmiş olan annesinin acısını hatırlatmak kadar ağır bir şey yapamazlardı herhalde. gerçi milletimiz sever böyle hikayeleri, belki çoğu kişi bu yüzden alkışlardı milli sporcumuzu. tabiki acı bir olay ve onun da madalyasını annesine adaması duygusal bir şey, bunu kendi söyledi zaten. ama burada bitmeliydi, bu yaptıkları en az şehit ailelerinin acı dolu evlerini, ailelerini göstererek bundan yararlanmaya çalışmak kadar büyük bir saygısızlıktır.

    ne kadar eleştirsek, sevmesek de ntvspor gibi spora saygısı olan bir kanal yayınlasaydı bu olimpiyatları, bu kadar rezil tabloların olacağını düşünmüyorum ben.

    tanım: spora ve sporcuya değil, kendini yönetenlere saygısı olan, "spor" kanalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın