resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 1288
    necati'yi çok severim, takıma geri alınmasını da çok isteyenlerden biriydim antalyaspor'dayken. ancak yaklaşık 1 senedir içimde korkunç bir şüphe var necati ile ilgili.

    öncelikle;

    (bkz: ne dediler/#1031853)

    ben bu telefon görüşmeleriyle ilgili tapeyi şike soruşturması ilk başladığı zamanlarda bir yerde okumuştum. iddianame açılıp tekrar bulunabilir ilgili tape. orada ali kıratlı necati'yi görüşmek için çağırıyor ve necati tamam abi diyiyor. ondan sonrası için bir konuşma kaydı bulamadım. kendisinin tıpkı sercan yıldırım gibi şike veya teşvik primine bulaşmış olmasa bile ali kıratlı gibi bütün şike işlerinin onun üzerinden döndüğü bir adamla görüşmesi mide bulandırıcıdır.

    asıl içimi sıkan şüphe ise kendisi ümit karanla beraber berbat oynadıkları bir dönem olmuştu galatasaray forması altında. yani öyle böyle değil, çok formdayken berbat bir performans göstermeye başlamışlardı. bir çok kişi gibi ben de o zaman bunu ümit karan'ın bar açması, necati'nin özel hayatıyla ilgili bazı konulara bağlamıştım. ümit karan'ın da ali kıratlı ile olan bağlantısı ortaya çıktı malesef şike soruşturmasıyla. daha başka birşey demeyeceğim içimden acaba diye bir soru geçiyor. kendi kendime bile cevaplamak istemediğim bir soru.
App Store'dan indirin Google Play'den alın