resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7496
    imparator istiyorsa hepimize susmak, tekrar eski gunlere donmeye calismak dusuyor. ben ki meshur diyarbakir macinda 'kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema pesinde' diye sesim kisilana kadar bagiran otopark burdaki abartili elestirileri gorunce sasiriyorum.

    futbol olarak dusunursek de gecen yıl takımımızın en buyuk sorunu kanatlarda yaratici, skorer, asistci oyuncularimizin olmamasiydi. fiorentina macinda tribünde ayni sorunun halen devam ettigini gordum. hamit zaten oyle bir adam degil. amrabat tam bir muamma halen. velhasil arda futbol olarak gerekli bu takima. eger gelecekse keske amrabat hic alinmasaydi ama. ya da umarim amrabat sag kanada evrilebilir.

    ha bir de renktaslarin israrla gormezden geldigi bir diger nokta da arda bize su an mecbur degil. gayet büyük bir takimda ve gayet basarili bir durumda. takimin banko oyuncusu. 10 numarasi. yani futbol hayatinin son demlerinde romantikligi tutup eski takimina donmek istemiyor. en iyi doneminde geri gelmek istiyor. buna sebep olan sey evlenmek istemesi de olabilir pek tabi. ama tek basina bu degildir. seviyor bu adam galatasarayi. cok seviyor. beceremiyor cogu zaman sevmeyi ama seviyor.

    yine bir de arda gelirse amrabat, culio, riera ne olacak, huzursuzluk cikacak diyenler var. bunlar aylardir cilek hayali kuran adamlar bir de. bu cilek yabanci olsaydi ne olacakti bu adamlara? arshavin olsaydi mesela? ya da nene? o zaman sorun yoktu da arda gelince mi var?

    velhasil imparatorun kendisi istemesi ve onun da iyi döneminde bize geri donmek istemesi bir araya gelince ben ses cikarmayacagim kendisine. umarim 66 numarayi giyer tekrar. umarim o da elinden geleni yapar bu buzlarin erimesi icin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın