• 125
    sonunda los angeles lakers'a takas olmuştur. çok uzun bir süredir devam eden görüşmeler sonunda 4 takımın dahil olduğu bir takas sonucu lakers'a gönderildi.

    takasta gelen ve gidenler şu şekilde..

    lakers: dwight howard, chris duhon, earl clark

    orlando: aaron afflalo, al harrington, nikola vucevic, mo harkless ve takasa dahil olan diğer takımlardan birer olmak üzereilk 15 sıra korumalı toplamda 3 pick!

    philadelphia: andrew bynum, jason richardson

    denver: andre iguadala

    bu takasta philadelphia ve denver inanılmaz şekilde kazanan olarak karşımıza çıkıyorlar. neredeyse birşey vermeden karşılığında her biri birer yıldız almış oldular. lakers diğerlerine göre daha az kazanan. çünkü haberler howard'ın sözleşme uzatmayacağı yönünde. ha bu yıl bu kadroyla şampiyon olurlar mı? en büyük aday konumundalar tabi ama aksi bir durum howard'ı tamamen ellerinden kaçırtabilir.

    daha önce gelecek yıl hangi takımda olursa olsun kesin olarak serbest kalacağını howard zaten açıklamıştı. o yüzden lakers için en büyük kazanan demedim. gelecek yıl tuabilirlerse sadece bu takasın değil önümüzdeki 5 yılın en büyük kazananı olurlar. ama olur da howard başka bir takıma gider, lakers da bu yıl şampiyon olamazsa çok ama gerçekten çok büyük şeyler kaybetmiş olurlar. bir sevgiliye deli hibi aşık olup bir yıl sonra boynuzlanmak gibi. geride sadece kaybedilen bir yıl kalması gibi.. *.

    orlando açısından takasa bakacaksak, son yılların en büyük kazığını yemiş olduğunu görebiliriz. pivot gönderirken yerine yeni bir pivot bile alamadılar. takımda şu anda uzun oyuncu bile yok! nasıl bir mantıkla bu takası yaptılar inanılır gibi değil. brooklyn nets'in teklifi açık ara bundan daha iyiydi. bynum'ı biz istemiyoruz inatları da başlarına daha büyük işler açacak gibi de görünüyor.

    nba sadece baba takımların ligi oldu bu takas sayesinde. hayırlı olsun ne diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın