aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 7
    takdir ediyorum kendisini. sanıyorum ilk olimpiyat deneyimi. güzel bir başlangıç, şanssız bir yarış, saygı duyulması gereken bir final. belki ülkemiz adına alınamayan madalyaların getirdiği baskı yüzünden, belki de sadece bitiş çizgisini görmek için sekerek tamamladı yarışı. bazı çok değerli spor otoriteleri de yattıkları üçlü koltuktan yaptığının amatör bir davranış olduğunu, sakatlığının ilerleyebileceğini hiç düşünmediğini söyleyip eleştirmişler. yarışı tamamlamasa da birileri çıkıp eleştirecekti. he amk he çok biliyonuz siz.

    bu sporcumuzun yerinde olsam aynı şeyi yapardım. olimpiyatta yarışma şansı bulmuşum, o bitiş çizgisini görmeden pistten kazıyamazlardı beni. nitekim bu sayede olimpiyat ruhu nedir yeniden hatırlattı. belki de en çok konuşulan olaylardan olacak bu azmi. yaşıtız biz bu hatun kişiyle. bu yaşlarda kafa böyle işliyor demek ki.
    ha o kalkıp olimpiyata gitmiş, ülkeyi temsil ediyor; ben de emlakçılara gitmeye üşenip internetten ev arıyorum. onun evi var ki emlakçılarla uğraşmıyor herhalde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın