• 16
    --- alıntı ---
    bilette ve yemekte aslan payını alacak

    galatasaray biten anlaşmaları yenilemedi satışlarını kendisi yapacak

    giderlerini kontrol altına almak isteyen galatasaray yönetimi ilk etapta bilet satışı için yıllık 3.5 milyon dolar komisyon ödediği biletix ile yolları ayırdı. yılbaşından sonra biletin satışını da kendisi yapacak yönetim, 5 kalemde yıllık 18.5 milyon dolar tasarruf edecek.

    galatasaray yönetimi yıllık 20 milyon dolar tasarruf sağlayacak önlem paketini uygulamaya soktu. ilk
    etapta, yıllık 3.5milyon dolarlık komisyon bedeli alan biletix ile yollar ayrılırken, bunun yerine
    seyrantepe’nin tribün giriş kapılarına yapılacak yatırımla bileti kendisi basıp satacak. yönetimbu sayede seyirci hareketlerini de anlık olarak izleyebilecek. stattaki yiyecekiçecek bölümleri de kulübe
    bağlanırken, yönetim giderlerine yönelik alınacak önlemlerle birlikte yıllık 18.5 - 20milyon dolar tasarruf edilmesi planlanıyor.

    zengin toptanci tüccari gibiydik’
    tasarrufa bilet satımve statta seyirci kontrolü çalışmalarıyla başladıklarını anlatan galatasaray kulübüyönetimkurulu başkan yardımcısı adnan öztürk, “bilet satmanın yolu zengin toptancı tüccar gibi stadın koltuklarını toptan bir şirkete sattırmak, oradan gelecek paraları da 3 seneliğine kırdırmakdeğildir” dedi. anlaşma kapsamında biletix’e yıllık 3.5milyon dolara yakın komisyon ödendiğini ifade eden öztürk, sözlerine şöyle devametti: “aslında ‘ne kadar, kime, kaça bilet satıldı, hangi koltukta kimoturuyor’ bunların hepsini görmekmümkün. böylece bedava biletti, kaçak girenlerdi, içeride olay çıkartanlardı hepsini ekranda görürsünüz. biz de bu yıl için hem yazılım hemde kapı kontrol olarak yatırıma başladık.”
    --- alıntı ---

    http://ekonomi.haberturk.com/...-aslan-payini-alacak
App Store'dan indirin Google Play'den alın