• 3941
    daha önce mutlaka bahsedilmiştir ama güncel araç park yeri tarifini ( istoş) beklediğim kompleks.
    kısmetse kasımpaşa maçı oradayım, tarif anadolu tarafından yapılırsa memnun olurum.

    ekleme :(bkz: fatal) ve (bkz: tehlikeli yerden tac atisi) sağ olsunlar yardımcı oldular. olur ya başkasının da ihtiyacı olur diye buraya özetliyorum.

    1- temden gidişte en sağı takip ediyorsun köprünün üstünden u dönüp ispark'a giriyorsun. otoparkı gösteren tabelalar var! ( 10 tl)

    2- eğer mecidiyeköy kağıthane vs den geleceksen; aşağı kağıthane yolundan düz devam edip cendere yoluna girmeden ayazağa yokuşuna çıkıyorsun ve dümdüz çıktığın zaman stadın sol tarafında kalıyorsun temin karşı tarafında oluyorsun. sanayi mah. metro durağının otopark girişinde hem açık hem kapalı otopark mevcut erken gelirsen açık otopark yada otoparkın 1.katına bıraktığın zaman çok rahat olur ve çıkışta aynı kolay olur.aracı bıraktıktan sonra otoparktan dışarı çıkıp köprünün yanındaki yanyoldan stada ulaşım.

    3- arabayı kadıköy, 4. levent yada mecidiyeköyde bir otoparka bırak. stada metro ile gel, stadı metro ile terk et. stada gelmekte sıkıntı yok. herkes aynı anda gelmediği için kalabalık olmuyor ama çıkışta herkes aynı anda gidiyor. otobüsleri kullanmadım ama metrodan daha rahattır. en azından turnike sırası beklemiyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın