*

  • 11
    bu maçla ilgili bir yanlışı düzeltme gereği hissediyorum. benim de düştüğüm bir yanlıştı bu aslan gibi savas galatasaray sayesinde dedim tekrar bir bakayım bu olaya. öncelikle bu maç fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi açısından tamam yada devam maçıdır.

    evet tanımı da yaptık gelelim yanlışa. fener bu maçta gerekli sonucu alamaz ve elenirse avrupa'dan tamamen elenmiyor. şöyle ki; bu maç 3. ön eleme turunun ikinci maçı. 3. ön elemeden sonra birde play-off turları var biliyorsunuz, evet 4. ön eleme değil o turun adı. bu 1,2 ve 3. ön elemeler ve play-off turu hem şampiyonlar ligi hemde uefa için var. şampiyonlar ligi play-off turunda elenen takım eufa'ya grup aşamasından katılmaya hak kazanıyor bunu zaten biliyoruz. eğer bir takım şampiyonlar ligi 3. ön eleme turunda elenirse, ki bu maç sonucunda fener'in başına gelmesi muhtemel olay bu, o zaman uefa play-off turuna katılmaya hak kazanır. o play-off turunu geçerse o zaman uefa gruplarına kalır.

    yani kısacası fener bu maçta tur atlayamazsa uefa play-off turundaki rakibini bekler ve onu elerse uefa gruplarına kalır. evet, dağılabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın