• 1
    5 ağustos 2012'de new orleans saints - arizona cardinals hazırlık maçı ile açılmış sezondur. tam bir ay boyunca sezon hazırlık maçları yapıldıktan sonra 5 eylül 2012 new york giants dallas cowboys maçı ile normal sezon başlayacaktır.

    amerika'nın en popüler sporu olmasına rağmen nba'den farklı olarak tüm maçlar amerika'da nbc, cbs,fox ve espn kanallarından açık olarak verilmektedir.* bu sezon da maç yayın programında bir değişiklik olmadığı için aynen geçen yıl olduğu gibi ülkemizde digiturk 70. kanal fox sports ile 84. kanal espn america'dan maçlar canlı yayınlanacaktır.

    özel günlerde perşembeyi cumaya bağlayan gecelerde ek bir canlı yayın olmak üzere maç yayınları pazar sabaha karşı 03.20'de bir maç, pazar akşamları 20.00 ve 23.15'te olmak üzere 2 maç, pazartesi sabaha karşı 03.20'de bir maç ve salı sabaha karşı 03.20'de bir maç olmak üzere her hafta toplamda 5 canlı maç yayını olacak.

    daha fazla amerikan futbolu izlemek isteyenler de cumartesi akşamları 16.00'da maçlar öncesi yorumlar ve tahminler programıyla başlayan ve 20.00, 23.00 ve 03.00 saatlarinde canlı maç yayınlarıyla sabaha kadar devam eden college football yayını ile keyiflenebiliriler. maçlar yine fox sports ve espn america kanallarında.

    (bkz: reklam tarzı entey girmek) ***
App Store'dan indirin Google Play'den alın