• 123
    her turlu iskenceye ragmen tribunden izledigim mac. izmir'in ve izmirli futbol severlerin buyuk maclari unuttugunun cok acik bir ispati olmustur bu mac bizlere. ve ayni zamanda bir o kadar da ozlediginin.

    takima gelecek olursak. bu mac icin ozellikle semih, emre colak ve hamit'e ozel bir parantez acmak istiyorum.
    semih'e verilen maas n kadar tam bilmiyorum ama sonuna kadar hak ediyor. adam yilmak, yorulmak nedir bilmiyor arkadas. defansin arkasindaki toplari mukemmel kesiyor, yeri geldiginde oyuna sokuyor.

    emre colak ikinci bir arda olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. bu sezonda formayi kimseye kaptirmaya niyeti yok anlasilan. gercekten macin adamlarindan biriydi.

    hamit'e gelecek olursak. macin son on dakikalarina kadar falan sag kanatta oynadi. eboue ile uyum sorunu bariz bir sekilde goze carpti. takimin geneline biran once adapte olmaz ise gercekten bu sene hamit bizi bayagi bir terletecege benziyor. umarim bizi yaniltir ve eski gunlerdeki muthis oyununu izlemeye baslariz.

    diger oyuncular vasati gecemedi diye dusunuyorum. takimdaki eksik oyuncular da gelince tam kadro yapilan antrenmanlar ve hazirlik maci ile takim sezona hazir olur ve yine ligi lider tamamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın