• 121
    maça girebilmek için 1 saatten fazla kuyruk bekledim, onu da araya kaynayarak yaptım kusura bakmayın. şükür ki biletimi karşıyaka biletix'den kestirmiştim, yoksa 2 saat de onun için beklerdim. içeri girerken suları aldılar elimizden. halbuki iftar yapacaktık. bardağı 1 lira suya para vermeye mecbur ettiler. yazıklar olsun. neyse maça gelirsek:

    hamit'in kötü olduğunu yazmış herkes, ben gayet iyi buldum. takımımızda daha önce olmayan bir rol üstleniyor. topa basıp dönüşleri, kendinden emin hareketleri bence çok olumlu. ayrıca göbekte selçuk ile oynaması bana daha mantıklı geldi. amrabat-selçuk-hamit- emre orta sahası düşünülmeli. amrabat ile emre maç içinden dönerek oynarlar.

    defans gerçekten sağlam. semih'i buraya getirenlerden allah razı olsun. ujfa aynı. dany bir pozisyonda bir zıpladı, gözlerime inanamadım. cesar prates den bile çok zıplıyor.( onu hatırlayanlar vardır.) çok süratli ve hamleleri yerinde ve bence bir defansın olmazsa olmazı kolay çalım yemiyor, yatmıyor. zarate'ye yaptıkları çok iyiydi.

    culio ve aydın'ı beğenmedim. aydın yine aklıyla oynamayı bırakmış gibiydi. culio ise nereye koysan olmayacakmış gibi oynadı. bizden giden culio bu değildi.

    elmander ve burak forveti müthiş. burak için hemen yorum yapmayın lütfen. çok faydalı. topsuz oyunda bazen kopuyor ama elmanderle çok iyi anlaşacak. bence bizden bu sene de gol kralı çıkmaz, çünkü, goller paylaşılacak, özellikle burak ve elmander arasında.

    engin tatilden dönememiş gibiydi. ama sonradan açıldığını iyi biliyoruz.

    hakan balta da sanki "ne ameliyatı ben buradayım" der gibi fazladan oynadı. şaşırtıcı.

    takım bazı anlarda öyle bir oynadı ki o dakikalar arttıkça, gerçekten karşımıza kim çıkarsa çıksın yeneriz duygusu oluşacak.

    sonuç olarak takım iyi yolda. amrabat var daha. herkes gibi transferin elzem olduğunu düşünmüyorum. olsa da olur olmasa da. yekta, ceyhun, engin, emre boş adam değiller.
App Store'dan indirin Google Play'den alın