• 119
    maçı canlı izlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim. bana semih kaya'ya defalarca helal olsun dedirtmiş maçtır.

    sürekli koştu, çabaladı. ikili mücadeleden çekinmedi. gelen topları başarıyla kesti. rakip takımın forvetlerinden kolay kolay çalım yemedi. gördüğüm kadarıyla hatasız bir maç çıkardı gerçekten. nazar değmesin helal aslana.

    selçuk'a da bir şey söylemeden geçmek olmaz. o bizim maestromuz diye boşuna söylemiyoruz arkadaş. adam orta sahada geride de oynasa, melo'nun önünde de oynasa oynuyor takır takır topunu. helal olsun aslana. yalnız öyle tek başına olmaz, o da insan. yanına mutlaka lazım bir adam. o adam da ne engin ne hamit ne yekta ne culio olmalı. aslında benim maçta aklıma acaba selçuk'la emre'yi ortada bi denese mi hoca diye geçti de imparator la bu. sen sus dedim kendi kendime.

    selçuk dedik semih dedik ama emre çolak da demek gerek. gerçekten büyük şeyler bekliyorum bu arkadaştan yürüyedursun aslan. amrabat tamam falan ama emre kadroda yine de kendine yer bulabilecek kapasitede. işte selçuk'un önünde aslında denenmese mi. neyse sustum.

    bir de elmander'imiz var ki sorma. sakatlıktan çıkmış olmasına rağmen yine görevini yaptı. golünü attı, durmadan presini yaptı. hatta hamit'in açıldığını görüp hemen savunmada sağ açığa geçip hamit'in yerini doldurdu. bu yıl da çok önemlisin. dikkat et kendine aslanım.

    burak yılmaz'a gelirsek, adam bana şunu gösterdi. bu yıl da savunma arkasına sarkıp golleri attığını göreceğiz burak'ın. bu maçta da yaptı, gelecek maçta da yapacak. hep yapacak bunu. yapsın da tabi.

    sürekli gözüm maçta olmadığı için 90 dakika izleyemedim ama benim gördüğüm kadarıyla as takımımız bu yıl da önemli işler yapacağını hissettiriyor. illa melo melo melo demeyeyim ama o tipte bir oyuncu lazım selçuk'un yanına. o çok netti. hamit'in de kendini bulması durumunda tüm parçaları oturmuş olacak, çok iyi bir takım olacağız. geliyoruz avrupa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın