• 116
    muslera - adama top gelmedi doğru düzgün zaten, söylenecek bir şey yok. degajlarına hastayım, o ayrı.

    eboue - her zamanki eboue, yardırıyor yaldır yaldır. hamit ayak uydursa kendisine çok daha pozitif işler yapabilir.

    ujfalusi - o da hala taş gibi. geçen sezona göre tek eksiği saçları*.

    semih - bu çocuğa her geçen gün biraz daha hayran oluyorum. hücum oyuncuları daha çok göze batar daima skora katkılarından ötürü. ama 3 sene içerisinde türkiye milli takımının en iyi oyuncusu kimdir sorusunun cevabı semih olacak.

    hakan - yıllanmış şarap gibi la. kendisini çok severdim, rijkaard zamanı çok kulaklarını çınlattırdı ama şimdi gerçekten çok iyi. bu maç özellikle inanılmaz bindirme yaptı ilk yarı boyunca..

    emre çolak - o da her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. azıcık da doğru tercih konusunda kendisini geliştirse..

    engin - biraz tutuktu sanki engin, çok daha iyi hallerini gördüğümüz için yadırgamış olabilirim bilemiyorum.

    selçuk - takımın maestrosu. o çıktığı an oyun lazio'nun kontrolüne geçti. fazla söze gerek yok.

    hamit - çok tutuk çok. o dünya paraları alıyor bir halta yaramıyor dediğimiz riera'dan farkı yok. umarım sadece bir uyum sorunundan ibarettir.

    burak - elmander'in golünde çapraz koşusuyla ona boş alan yarattı. didiniyor çabalıyor. ama biraz daha oyuna konsantre olmalı, fevri hareketlerden kaçınmalı. faydası büyük olacak bu sene.

    elmander - o da bildiğimiz, güven veren oyununu sürdürüyor. takım 12 kişi oynuyor sayesinde.. her yerde.

    dany - güven vermiyor, beklentilerin altında performansı şu ana dek. bi ujfa kesinlikle değil, hele hele semih hiç değil.

    aydın - biraz daha çabalarsa, biraz form tutarsa transfer yapılmadığı takdirde ilk 11 oynar. çok net.

    umut - koşuyor, didiniyor, çabalıyor. defansı yoruyor ama bir de gol vuruşlarında en azından elmander kadar becerikli olsa.. yine de faydası olacak.

    culio - iyi oynuyor, çok iyi faul alıyor, çok iyi top saklıyor. kritik bir pas hatası dışında gözüme batan tek şey duran topları kullanmasıydı. yahu selçuk varken niye culio*?

    necati - çok ilginç bir adam necati ya. duruyor duruyor bir anda maçı değiştirebiliyor bütün gün hiç bir şey yapmasa bile. umut'a attığı pas sadece bugün için bir örnek. yine de yerine ben sercan'ı yeğlerim..

    yekta - sakatlık sonrası ürkeklik var üstünde, onu da atlattı mı orta sahada selçuk'a alternatif olabilecek bir isim. tabii ki onun ayarında kesinlikle değil ama en azından türkiye liginde yeterli olacaktır.

    sabri - sabri bildiğimiz sabri reyiz. türk olması, hızı ve altyapıdan yetişmesi kadroda bulunmasının tek sebebi. ha daha iyisini de bulabilirmiyiz? şahsen ben genç bir futbolcuyu yeğlerim onun yerine yedekte.

    riera - pek bir şey söylemek mümkün değil. sol açıktaydı bugün, kendi yerinde. belli ki gitmiyor, en iyisi tecrübesinden yararlanmak. kalitesini de tartışmak yersiz, şampiyonlar liginde beklenmedik katkılar sağlayabilir.

    genel olarak baktığımızda takımın iyi yanları artık oyunun genelinde iyi savunma yapıyoruz. takım halinde bunu başarmayı öğrendik tekrar. ama basit hataları yapmamalıyız, türkiye liginde affedilebilir ama şampiyonlar liginde kimse o hataları affetmez. hücumda biraz silik kalıyoruz, amrabat gelecek evet ama bu takım geçen seneki kadroyla daha iyi hücum ediyordu. nitekim bunu da sahadaki hamit'in formsuzluğuna bağlıyorum. geçen sene ilk yarı kazım/eboue, ikinci yarı engin/eboue şeklinde işleyen o sağ kanat çok ama çok tutuk.

    muhtemelen daha iyiye gideceğiz bu ayrı ama.. türkiye ligi için konuşmak yersiz. ölümüz yeter gerçekten, hiç bir kulübün kadro kalitesi bizim yanımıza yaklaşamaz. evet, son transferlere rağmen fenerbahçe de dahil buna. ama avrupada kesinlikle daha iyi olmak zorundayız. hücumda hiç üretken değiliz, sadece selçuk ve emre orta sahadan hücuma yeterli katkıyı veriyor. hakan bugün iyiydi, hamit silik kalınca eboue de silindi. hamit ve en azından bugün için engin çok tutuktu. amrabat'ın katılması + olacaktır. ama yine de hücum anlamında geçen seneden daha iyi olmak zorundayız ve şu anki görüntü geçen seneden de kötü ve kesinlikle ama kesinlikle beklenen galatasaray bu değil. çok daha iyi olmak zorundayız ve bu kadro çok daha iyi olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın