• 1940
    uyumayın...

    --- alıntı ---

    şike davası görülürken kamuoyu, hukuksal anlamda yaptıklarıyla trabzonspor'un haklı adalet arayışı için var gücüyle çalışan bazı kahramanları tanıdı. bunlardan birisi de bıkmadan, usanmadan bu hak arayışında gönüllü olarak çalışan atilla dilaver'di. atilla dilaver mahkemenin kararının ardından çalışmalarını sonlandırmadı ve yargıtay aşaması için araştırmalarına başladı. kendi twitter hesabından bilgilendirmeler yapan atilla dilaver konuyla çok önemli bir belgeyi ortaya koydu.

    atilla dilaver'in yayınlamış olduğu 25 nisan 2011 tarihli "fenerbahçe yönetim kurulu kararları" başlıklı belgenin beşinci kararında ilginç bir detay söz konusu. şike davasının nihai kararını verecek olan yargıtay'ı ilgilendiren bu kısım akıllara soru işareti getirdi ve atilla dilaver de bu konuya dikkat çekti. atilla dilaver twitter hesabından "beş tane yargıtay üyesi de yönetim kararı ile fenerbahçe üyesi. acaba bu hakimler mi bakacak bu davaya?" şeklinde bir soru yöneltti. bu soru özellikle haksızlıklarla boğuşan trabzonspor taraftarlarını endişelendirdi.

    http://www.zaguda.net/.../AzaPN_YCMAE6A42.jpg

    bahsi geçen belgedeki yönetim kurulu kararları'nın beşinci maddesi aynen şöyle: "kulüp tüzüğümüzün 10. maddesi gereğince, muğla il jandarma komutanı sn. fevzi kurşun, yargıtay üyesi sn. abdülkadir şahabettin sertkaya, yargıtay üyesi hüseyin güngör babacan, yargıtay üyesi sn. yakup ata ve yargıtay üyesi sn. sadi güven'in kulüp üyeliğinin kabulüne oy birliği ile kabul edilmiştir."

    kamuoyunun bir bölümünde bazı yargıtay üyelerinin fenerbahçe üyesi olması rahatsızlık yaratsa da belgede ismi geçen kişilerin fenerbahçe üyesi olmalarını normal karşılıyor ve zaguda.net olarak yargıya olan güvenimizi yineliyor, şike soruşturmasını yürüten savcı mehmet berk ve mahkeme başkanı mehmet ekinci’nin de fenerbahçeli olduğunu hatırlatıyoruz.

    --- alıntı ---

    http://www.zaguda.net/...a-guveniyor/551.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın