• 345
    fatih terim'in dediği gibi ilk transfer etmemiz gereken felipe melo, menajer ve juventus'un ayak sürümesi yüzünden gerçekleşmedi. bunda melo'nun da bizim elimizi zayıflatmak için twitter üzerinden taraftara oynaması da gözden kaçmasın. yöneticilerimize kızıyoruz başkalarına verdiniz bu paraları melo'ya niye verilmiyor diye ancak yönetim bonservisi + yıllık alacak + bonus + menajerine para saçarken hala ufak entrikalarla "siz bize muhtaçsınız, parayı veren düdüğü çalar" mantığını güden karşı taraf bizden daha zararlı çıkacaktır.

    yukarıda bahsettiğim maliyet tahminen 20 milyon euro'dan* fazladır. bu paraya orta sahaya 1 yerli (nuri şahin, gökhan inler) sol beke 1 yabancı (adriano, carlinhos) alsak uzun vadede daha karlı çıkarız.

    melo iyiydi, harikaydı tamam ama o paraları garanti altına alan istediği sözleşmeyi alan bir melo'ya 2 sene içinde bu sözlükte çok laf edeceğimizden hiç şüphem yok.

    son lafım juve, melo ve menajerlerine, hadi şimdi s.ktirin gidin kime satabiliyorsanız satın, sende böyle takımı ve sözleşmeyi nah bulursun melo, ayrıca menajeri olacak deyyus son vurgunu yapıp işin içinden çıkacaktın demi. melocum git otur şimdi kulübede biz inşallah şl'de maçlar kazanıp turlar atlarken, şampiyonluk kupası kaldırırken televizyondan izle. içinden geçir "ah be 1 sezon ömre bedeldi, keşke beni de anons etseler bende çıksam o sahaya nossa nossaa diye".

    hala orta sahanın ortası ve sol beke takviye yapmamız gereken sezon. sakin hareket edelim riera tarzı bir kazık yemeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın