• 6
    öncelikle bu tanımı yapan kişilerin kendi kendine taraftarlık nedir diye sorması gerekiyor. taraftarlık koşulsuz, menfaatsiz renklere ve armaya olan bağlılık değil midir? taraftarlık hiç tanımadığın, o ana kadar konuşmadığın bir adama takımın gol atınca kardeş gibi dost gibi sarılmanı sağlayan duygu yüklü bir bağlılık değil midir? taraftarlık renklere ve armaya olan aşkının bir teknik direktörde * bir futbolcuda * vücut bulması ise taraftarlığın kendisi başlı başına romantik değil midir?

    bir tanımdır almış başını gidiyor, romantik taraftar yine birilerinin arkasından ağladı, romantik taraftar yine maddi gerçekleri düşünmüyor, romantik taraftar kulübün hesabını bilmiyor.

    demezler mi adama aslında senin gibi mantıklı düşünmenin dibine vurursan iki direğin arasından geçen yuvarlak bir top için bu kadar sevinmen, veya dünyanın o an başına yıkılması bir sevginin göstergesi, duygu yüklü romantik bir an değil de nedir?

    sen iki direğin arasından geçen bir topta benim gibi göz yaşı dökebiliyorsan, maçın en umutsuz anlarında gol atıp seni defalarca sevindirmiş, taksimde yanındaki beşiktaşlı taraftarlar deli gibi tezahürat yaparken attığı gollerle onlara senin yerine tokat gibi cevap vermiş bir adamın arkasından üzülmeme laf etmemelisin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın