• 158
    avrupa kupalari yaklastikca ve hazirlik maclari oynanmaya basladikca ana avrat dümdüz gittigim kurulus. eyvallah verdiniz parasini aldiniz saygimiz sonsuz, ama böyle kisitli ve afedersin "yarrrrraak" gibi altyapi ile nereye kadar? maclari sifreliyorsunuz, bir de euro d - euro star gibi aksama kadar tuhaf tuhaf "ismail yk" vari apachi tiplerin reklamlarini yayinliyorsunuz ama maclara gelince avrupa'ya yayinimiz yoktur. beyninize sokim biz gurbetciler nasil seyredecegiz maclari?

    "millet kacak seyrediyo yeaae" diye aglamayi, mac esnasinda link arayip kapattirmayi biliyorsunuz. cok klasik olacak ama millet uzay caginda ve artik anten kunten isleriyle ugrasmiyor. veriyorsun kucuk bir cihaz siparisi, bagliyorsun internete, ne kablo-canak derdin kaliyor ne de cok buyuk paralar harciyorsun. hayir yani iyi kötu hizli inteneti olan 16-17 yasindaki bilgisayar cinleri 7-8bin kisiye kesintisiz yayin yapabiliyorsa senin gibi milyon dolarlik bir sirket neden yapamasin?

    bu kafayla digiturk'e de rakip olamiyorlar. alternatif bir platform hic degil. zamaninda vermis almislar yayin haklarini 2012 yilinda 10 yil öncesinin hizmetini veriyorlar. hd yayin yapsan ne skime... digiturkwebtv ya da yeni adiyla digiturkplay gibi bir örnek platform var. evine 150 dolarlik kucuk bir alet gönderiyorlar. tek yapman gereken aleti alip elektrige ve internete baglamak. tum maclari hd seyrediyorsun, turk kanallarini piril piril. böyle bir hizmete her turlu musteri bulursun ama sirf yayinladigin 3-5 sikik avrupa maci icin gidip milletten uydu almasini bekleme. teknolijiyi takip et bak hazir musteriyim ama canak veya anten takip seyredecek konumda degilim. olsam bile ebesinin .minda yasadigim icin 2 metre canak lazim.

    dunyayi yeniden kesfetmeye de gerek yok. hazir platformlar var. bunu yapin alalim. senin cagdisi teknolojin yuzunden canim galatasaray'imin maclarini kaciramam. gider kacak seyrederim hic gocunma...
App Store'dan indirin Google Play'den alın