• 7
    amrabat avrupa'da yeni yeni tanınmaktadır, krasiç yıllardır avrupa takımlarının gündemindedir.

    amrabat basamakları adım adım tırmanmaktadır, krasiç büyük bir takımda forma giyip fener'e transfer olmuştur.

    amrabat fas milli takımıyla 9 maça çıkıp 1 gol atmıştır, krasiç'in sırbistan milli takımıyla 46 maçta 3 golü vardır.

    oynadığı takımlarda amrabat golcülüğü ile öne çıkarken krasiç'in topla oynama yeteneği daha fazladır.

    şimdi krasiç sırf fener'e gitti diye bok atmanın lüzumu yok, bize gelse deli gibi sevinir bayram yapardık. ama karşı yakaya gitti diye de adamı itin götüne sokmayalım. krasiç yaşı ve kariyeri gereği amrabat'tan bir adım öndedir. ama biz amrabat'ı bizim oyuncumuz olduğu için daha çok severiz. kendisinden ikinci bir "anelka'ya karşı verilen ribery cevabı" bekleriz. krasiç'ten iyi oynarsa da ayrı bir sevinç yaşarız. şimdilik bu kadar.

    ekleme: normalde entrylerim onlanmış veya oflanmış hayatta bahsetmem de, arkadaş şuna ofsayt verenler gerçekten ne yazmamı bekliyor? krasiç'e sırf fenerbahçe'ye gitti diye kariyersiz ve yeteneksiz kazma bir oyuncu dememi mi? yoksa amrabat'a sırf bize geldi diye dünyanın en iyi oyuncusu dememi mi? yalan yok adam krasiç'ten daha kariyersiz ve bu yüzden bir adım geride. ama sevgili yazarlarımıza göre biz hep en iyi oyuncuları alırız, bu yüzden her sene şampiyonlar ligi'ni kazanırız. oldu canım, amrabat dünyanın en iyisidir.

    hatta madem kıyas yapmaya devam, o zaman ekliyorum: krasiç defalarca şampiyonlar ligi maçı oynamış deneyimli bir oyuncudur, amrabat'ın daha doğru düzgün şampiyonlar ligi tecrübesi bile yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın