• 1930
    sike sürülmeyecek akla sahip olmayan yönetime ve teknik heyete sahip olan takımdır. göz boyamak için yaptıkları transferler yönetimlerinin işi. takım içinde küsen, oynamak istemeyen futbolcular da teknik heyetinin işi. dün vaslui koyacaktı zor kurtuldular, yarın yine vaslui koyacak elenecekler, jeton yeni düşüyor. yobo ve krasic'le ilgileniyormuşlar. lan messi ile ilgilenseniz kaç yazar. şampiyonlar ligi maçlarından önce transferleri bitirmemek hangi akla hizmettir. eleneceğini anlayınca transfer girişiminde bulunmak ne mantıktır?

    yani bazen cidden bizim ajanların yönettiğini düşünüyorum bu kulübü. lan biz yönetsek bu kadar zarar vermeyiz. lan bi teknik direktör düşünün, sizi 2 kere şampiyonlar ligi ön elemesinden eletmiş, bir kere de uefa kupası elemelerinden eletmiş. lan bank asya takımı olsan tutmazsın bu adamı.. bunlar hala nasıl koydu aykut kocaman?

    yani hala çıkıp sözlükten iyi transfer yaptılar olum diyen var. afedersiniz ama yarrak gibi kadro kurdular. yani 30 küsürlük kuyt kanatta, 30'luk semih forvette, geriye dönük örümcek mehmet ortada, arkalarında bekir, mağara adamı hasan, diğer tarafta overrated gökhan.. arkadaş bunlardan hiçbiri galatasaray'ın şuan ki kadrosunda 11'e giremez. ama adamlar bunları baştacı edip şampiyonlar ligi maçına çıkarıyorlar.

    en çok neye üzülüyorum biliyor musunuz?
    bunlar sahaya çıktığında çalan şampiyonlar ligi müziğine... yazık la.!
App Store'dan indirin Google Play'den alın