• 1929
    fenerbahçe'nin bir geleneği olan elemelerde ki kötü sonuçlardan sonra taraftarın gazını almak için yapılan transferlerin birini daha yaşıyoruz. yobo ve krasic'i borsaya bildirdiler. yobo kesin gelir ama everton 2 yılda iyi yoldu fenerbahçe'yi. en az 2 milyon € konuşuluyor. iki senedir aldıkları kiralama ücretleri de bir o kadar. yıllık ücretinden de kurtuldu everton. bence gayet güzel bir alışverişti everton için. yobo transferinden sonra ya bekir ya da egemen kulübeye gidecek. ben bekir'in gitmesinden yanayım çünkü egemen daha hataya müsait bir oyuncu. yobo bir nebze daha defansı toparlayacaktır ama yine aranan kan mı bilmiyorum.

    krasic transferine gelirsek krasic aşırı milliyetçi bir sırp olduğunu biliyorum. bu yüzden türkiye'ye gelmeyeceğine dair haberler okuyordum ama bugün kap'a bildirildi. 2 senedir almak için uğraşıyordu aykut kocaman ama krasic gelmek istemiyordu. juventus'un yedek kadroyla bile çıktığı hazırlık maçlarında kulübede oturuyordu krasic. muhtemelen başka talibi çıkmadığı için mecburen geliyor fenerbahçe'ye. rakibim için en istediğim şey gönülsüz bir oyuncuyu almaları. yıldırım demirören quaresma için ilk teklifi yaptığında quaresma türkiye'ye gelmek istemiyormuş. yıldırım demirören de oyuncuyu alabilmek için yıllık ücretin de zama gitmiş bonuslar falan filan şimdi quaresma'nın durumu ortada. kısaca gönülsüz gelecekse gelsin krasic. krasic defansa çok yardım etmeyen bir oyuncu ama fenerbahçe'nin ileri doğru gidememesini de çözecek bir tarzda oyuncu. topu alınca yardıran tiplerden.

    sadede gelirsek yobo transferi defansı toplar fenerbahçe'ye yararlı olur ancak şu an fenerbahçe defansında yabancı oyuncu yoktu. yobo'nun oynayacağını düşünürsek fenerbahçe'nin 1 yabancı hakkı ellerinden uçtu gitti. e krasic te geldi. böylece fenerbahçe lig maçlarında ya sow'u ya da stoch'u bilemedin alex'i kesmek zorunda. bu takım da alex'i kesmek yürek ister. o yürekte aykut kocaman'da yok. ben bu transferlere sevindim kısacası. işimiz biraz daha kolaylaştı.

    bu oyuncuların gelmesi 2-3 günü bulur takıma alışmaktı falandı filandı derken bunlar vaslui maçına çıkamaz. yeterli kondisyonları olduğunu da düşünmüyorum çünkü yobo tek başına idman yapıyordu. krasic ise juventus'u pek sallamadığından istenilen düzeyde değillerdir. süper kupa maçına yetişmelerini zor görüyorum. bakalım zaman neler gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın