resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
  • 475
    selcuk inanin kendisini top diye oynayacagi oyuncudur afedersiniz. kendisini selcuk inandan potansiyelli gormek olsa olsa real madrid transferinin taktigi pembe gozlugun sonucudur. bunu soyleyen renktaslarin nuri'nin 40 macini izledigi falan yoktur. oyle umuyorum en azindan.

    nuri kac tane milli maca cikti. birisi gostersin bana vasat üstü oynadigi maci? real madridde yine ciktigi hicbir macta birsey oynamadi. he dortmund mu diyorsunuz? zaten ben dortmund icin kotu oyuncu demedim. real ve arsenal ayarindaki takimlar icin yetersiz dedim.

    he dortmund maclarini da burdaki insanlarin yarisinin izlemedigi tahminindeyim. ozetlerden bayerne attigi golleri izleyip ovuyorlardir. ben hic yoksa dortmundda da 10-12 macini izlemisimdir. eyvallah. iyi oynuyordu. kötü degildi. ama vay efendim maestro yok efendim takimin beyni, dahi falan. geciniz arkadas. selcugun bu sene oynadigi topu hayatinda oynamadi kendisi. selcuk nere nuri nere lan? nuri dediginiz adam pas verdikten sonra hemen bosa kacmak yerine bön bön izliyor oyunu. bir selcugu izleyin bir nuriyi arka arkaya. öyle konusun.

    herkes tutturmus gelsin gelsin. gelsin de nereye gelsin arkadasim? guzelim 4-4-2 mizden mi vazgececegiz? selcuk'u yedek birakip bu adami mi oynatacagiz? hos bazi renktaslara bakilirsa oynatacaklar hakkaten selcuk'un yerine nuriyi.

    velhasil kendisi ile ilgili bu abartili yorumlarin kaynagi reale transfer olmasidir. realde hicbirsey oynamamasina ragmen deli gibi abartiliyor. gitsin arsenale orda da gorelim bakalim. ne oynayacak.

    not: is bu entry kendisine mustafa sarp muamelesi yapmak icin yazilmamis olup real ve arsenal ayarindaki takimlar icin yetersiz oldugu, futbolculuk olarak selcuk'un yanindan gecemeyecegini anlatmaya calismistir.

    edit: borussia dortmund kendisi takimdan ayrildiktan sonra da sampiyon olmustur. bunu bilmeyen renktaslar var sanirim. kendisi icin dortmundu sampiyon yapti demek takımın makine gibi isleyen sistemine hakarettir. o sistem ki ilkay gibi bir adami bile ne hale getirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın