resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1163
    1 ağustos 2012 olimpija ljubljana galatasaray maçında eleştirilmesi gereken kendisi değil hamit altıntop'dur. yanında bomboş duran arkadaşına pas verse arkadaşı da topu boş kaleye yuvarlayacak. ama hamit cömertçe harcamış pozisyonu. hazırlık maçı olması bir şey değiştirmez.

    arkadaşına hareket yaptı diye eleştirilmesi de aklıma 7 aralık 2011 galatasaray-fenerbahçe maçını getirdi. son yılların en iyi oyununu oynamamıza rağmen bir çok kişi kazım'ın baros'a pas atmadığı pozisyonu konuşuyordu. hem de baros çok net pozisyonda değildi. kazım şutu çektikten sonra önü açılmıştı. kimse baros'un tepkisine de ses çıkarmamıştı.

    frikiklerde topun başına geçmesi eleştirilebilir ama o konuda da eleştirilmesi gereken kişi bence hamit. hem milli takımda hem de oynadığımız hazırlık maçlarında cristiano ronaldo'nun portekiz'de yaptığı gibi orta sahadan bile vuruyor. burak yılmaz selçuk'un sevdiği yerlerde topun başına geçmez zaten. mesafe çoğalırsa da hamit ile beraber frikikleri kullanırlar. büyütülecek bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın