resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4250
    fatih hoca istemiyorsa bitmiştir demiş arkadaş, eh haksız sayılmaz. en azından takımda artık baros olmayacak görünen o ki. he ben fatih hocanın her yaptığına çok doğru diyen bir taraftar değilim, o da başka bir bakış açısı. fatih hoca baros konusunda haklı olabilir, şu an ki rotasyon ve form durumu göz önüne alındığında baros'u göndermek mantıklı duruyor.

    ama

    baros gönderilse de, haterlar tarafından yerden yere vurulsa da her zaman bendeki yeri ayrı olacaktır. yok efendim bayrak taşımayla olmaz bu işler, 1 gol atıp yattı tarzı eleştirilerle buraya koşa koşa gelen taraftarla zaten işim olmaz. benim diyeceğim şey bu adam farklıydı arkadaş. hani böyle birinin yüzüne baktığında güvenirsin ya işte öyle enteresan bir güven veriyordu bana. en formsuz anlarında bile sahadaysa dur bakalım bir şey yapar belki ümidi taşıyordum. ben buraya gelip sadece dikkat çekmek amaçlı baros'a sallayan, tek derdi ''nasıl seviyorsunuz bu adamı'' olan taraftara bir şey anlatmak istemiyorum. benim dediklerimi anlayanlar vardır elbet.

    yüksek ihtimal gidiyor. hala aklımda gecenin bir yarısı galatasaray.org ' a girip baros'un fotosunu gördüğümde abime,kuzene ve sevdiğim bütün galatasaraylılara ''oha lan baros'' mesajı atmam geliyor. enteresan bir heyecandı, biraz da korku vardı. hani baros bu oynar mı lan acaba? kaprisli midir* neyse bu adam oynadı arkadaş. kim ne derse desin çok temiz top oynadı. bazı taraftarların(!) dediğince ''1 sene oynadı yattı'' gibi bir durumda yok, bu adam sahaya çıktığı her maç bir şeyler yapmaya çalıştı.

    gönül ister ki gitmesin, kalsın rotasyonda, ama aldığı para ve yabancı kontenjanındaki yer darlığından dolayı gitmesi en uygunu gözüküyor. o bakımdan ne yönetime, ne de fatih hocaya gönderdiği için bir şey diyemem. ben bu takımda hagi'den sonra çok yabancı futbolcu sevemedim. yani yabancı futbolcuları hep kollamaya ve anlayışlı davranmaya çalıştım ama sevemedim. hagi'den sonra gelen yabancı futbolcular içerisinde bir baros'u çok sevdim, şimdi o da gidiyor. (aaa nasıl seversiniz bu adamı yeaaa * )

    yaptığın ve yapamadığın her şey için çok sağol güzel adam, bir taraftar olarak ben hakkımı helal ediyorum sana, yolun açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın