• 2437
    daha önce de defalarca dedik: kulüp yönetimi veyahutta aziz yıldırım ne derse desin doğru veya yanlış diye düşünmeden, onu savunmaya and içmiş bir garip topluluk. çocuğa anlatır gibi anlatalım..

    havuzdan çekilme konusuyla ilgili başkanları 4 gün önce* konuştuğunda bu topluluk 28 temmuz ve 29 temmuz ve ta ki 30 temmuz 2012 fenerbahçe spor kulübü açıklamasına kadar etrafta ''havuzdan çekiliriz'' , ''açlıktan ölün'' , ''bize muhtaçsınız'' felan gibi düşüncelere giriştiler. e demekki buraya kadar herkes doğru anlamış. yani fenerbahçe havuzdan çekileceğiz demiş ya da çekilmekle tehdit etmiş. biz zaten doğru anlamıştık da 3 gün boyunca bizim gibi anlayıp önce 30 temmuzdaki fenerbahçe'nin resmi sitesinde yaptığı açıklama sonra da kap'a gönderdiği; http://www.kap.gov.tr/...dirim.aspx?id=226160 bu açıklamadan sonra ''u dönüşü'' yapıp şimdilerde ''lafı istediğiniz yere çektiniz, başkanımız öyle dememişti.'' mahiyetinde konuşan bu topluluğun nasıl bir kafaya sahip olduğu bende yine merak uyandırdı. hayır kap'a gönderilen açıklamada resmen kamuoyu yanlış anladı deniliyor. 28 temmuzdaki 70 küsür dakikalık açıklamayı, özellikle de havuz konusunun olduğu yerleri defalarca izliyorum vallahi billahi önyargım olmasın diye de tarafsızca anlamaya çalışıyorum, empati kuruyorum ama benim fikrim değişmiyor. çünkü 3 gün arayla resmen birbirinin tam tersi açıklamalar yapılıyor. yani en başta yönetimleri ''u dönüşü'' yapıyor. ve ben bu zıtlığı görebiliyorum. peki bu arkadaşların fikri 3 gün sonra nasıl değişiyor? işte bunu anlayamıyorum. ama bu sefer bir teorim var:

    bu arkadaşlarda beyindeki hipokampus* bölümünde büyük ihtimalle bir sorun var. bu bölge çıkarıldığı zaman veya bu bölgenin işlevi bir şekilde aksadığı zaman yanılmıyorsam bilgiyi depolayamama, öğrenememe, dikkatsizlik, sürekli uyku durumu ve uykuya eğilim gibi durumlar ortaya çıkıyormuş. hepsinin doğru olması bir yana bu arkadaşlar ''uyuyor'' veya ''uyutuluyor'' olabilir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın