• 10
    buna benzer bir başlıkta entry yazmıştım ama şimdi hangi başlık olduğunu hatırlayamadığımdan gösteremeyeceğim. lakin sözlükte çokça gördüğüm ve de son derece itici gelen olay.
    beyler twitterda bilmem neyin dediğine göre x ile ilgileniyormuşuz. altına da o tweet'in adresini koyar güya kaynak o. o adam kim lan? başkanın oğlu mu? neymiş twitter duyumcusu? şu yaz döneminde en itici gelen kişiler. bir de o itici kişileri sözlüğe taşınması daha da bir itici hal almasına neden oluyor. o duyumcuların hangisi dany nounkeu tchounkeu galatasaray'a gelmeden önce dany nounkeu tchounkeu galatasaray'da demiş? zaten fanatiktir, fotomaçtır onlara inanıp her gün futbolcu başlıklarının altını entry ile donatan renktaşlarımız var bir de bu duyumcu bozuntularının tweetlerine inanıp kendi kendine heyecan yapıp ve de bunu sözlükte paylaşan renktaşlarımızı görmek acayip sinir bozucu.
    twitter üzerinden muhabbet eden galatasaray sözlük yazarlarına kesinlikle bir sözüm yok. son derece normal ve hoş bir şey. sözüm twitterda ergen nesili arkasına toplayıp 10-20 k takipçisi olan, kendini bir bok sanıp şunla ilgileniyoruz, şu bizde diyen kişilere. vasfınız ney sizin?
App Store'dan indirin Google Play'den alın