• 1457
    transferi için adı geçen oyuncularla beraber ufukta gözüken 12 kişilik kadrosu oyunun iki yönünde de etkili olacak düzeydedir.

    jamont-henry-david üçlüsü özellikle ön alan savunmasında atletizmleriyle rakip oyunculara büyük avantaj sağlayacak. işin hücum kısmında ise dış atışlarıyla ve güçlü fizikleri ile içeri penetre ederek rakip defansı abandone durumuna getirebilirler. yeni kısa rotasyonumuzdan beklentilerim çok yüksek.

    3 numara sorunsalı var gibi gözükse de ergin ataman'ın oluşacak rotasyon ile işi çözeceğini düşünüyorum. cenk akyol maç içi devamlılığı olmayan bir oyuncu. alacağı süre ortalama 15 dakika olabilir.* bu nedenle 40 dakikanın büyük bir kısmı david hawkins ile götürülecektir. geçen sezon beşiktaş milangaz takımında 3 numarayı boy dezavantajına rağmen üstün atletizmi ile çok rahat götürmüştü.

    uzun rotasyonunda şu an tek eksik 5 numara. macvan-ersin-furkan-ilkan rotasyonumuz mevcut. ilk bakışta 4 numarada ciddi bir şişkinlik gözüküyor değil mi? evet, bence de öyle. lakin furkan aldemir'i geçen sezon çoğu maçta 5 numara olarak izlemiştik. kendisi net bir 4 numara olmasına karşın 5 numarada yabancılık çekmeyen bir isim. furkan'ın 5 numara oynamasının tek dezavantajı sertlik problemidir. bunun dışında iyi ribaundcu ve pozisyon bitiriciliği de fena değildir. orta mesafe şutlarını da geliştirebilse pek bir hoş olacak.**

    5 numaraya boniface n'dong ismi zikredilmekte. 35 yaşında biri ama rahat 2 sezon burada çok iyi işler çıkarabilecek mentale sahip. ben her daim kalıplı bir uzundan ziyade atletizmi üst seviyede uçanı kaçanı toplayan, pozisyonu rahat bitirebilen bir center isterim. bakalım bu pozisyonda tercihimiz ne şekilde olacak.

    yazının başında '12 kişilik rotasyon' demiştim. kadro; jamont-engin-ender-göksenin-domercant-hawkins-cenk-ersin-ilkan-macvan-furkan-n'dong. kağıt üstünde oldukça iddialı, avrupa ve ligde bizi hedeflerimize ulaştırabilecek bir kadro. murat özyer'in yaptığı açıklamalara bakarsak hedeflerimiz doğrultusunda doğru yolda gittiğimizi görüyoruz. geçmiş yıllara göre biraz fazla para harcandığı doğrudur. zira hem taraftar hem yönetim olarak kısa vadede ciddi başarılar istiyoruz. bunun için de bütçe konusunda sınırları zorlamak elzem.

    geçen sezon skor sıkıntısını çekmiştik. bu sezon için en büyük gelişme çok rahat skor bulabilecek olmamızdır.**
    çok bekledik. bu sene o sene olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın