resim
Juan Emmanuel Culio
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Arjantin
  • 1401
    yeni sezonda galatasaray formasıyla sahaya çıkma anını en çok görmek istediğim futbolcu.

    genel manada futbolcuların yaşadığı bazı şanssızlıklar vardır. bunlardan birisi de kaliteli bir takımla beraber oynamamasından mütevellit kendi kapasitesini de sahaya tam olarak yansıtamamasıdır. iyi futbolcu kötü takımda bile göze çarpan oyuncudur. objektif olarak izlediğinde göze batan, nadiren gerçekleşen olumlu aksiyonların içinde var olan oyuncudur. mükemmel oyuncu ise -mükemmelden kasıt çok iyi, hata kusur elbet olur- mükemmel sıfatını kazanmasını oynadığı takımın kalitesine borçludur. şimdi bakıyoruz; malum sezonda culio ne oynadı, nasıl oynadı, ne kadar mücadele etti.. eğer kendisine şahsi bir düşmanlığınız yoksa bu durumda culio'nun yukarıda bahsettiğim 'iyi' futbolcu kategorisinde olduğunu sizler de takdir edersiniz. bu adamın geçen sene orduspor'daki performansı da malum. yine orada 'göze çarpan' oyuncuydu. işte şimdi sıra geldi o kaliteli takımda kendini sergilemeye. bahsettiğim 'mükemmel oyuncu' sıfatına erişebilecek mi görmeye.

    melo konusu malum. transferi %80 gerçekleşmeyecek bir oyuncu artık. şahsen ben de bu vakitten sonra bu transferin olmasını istemiyorum. sakız gibi uzayan transferler taraftardaki o hevesi de alıp götürüyor. ben seviyor cimbomu çok diye ortalıkta gezen bu adam kampa katılmaya bile tenezzül etmiyor. eksik kalacağım, faydam bir süre dokunmayacak umrunda değil. neyse, sapmayalım. bu transfer gerçekleşmeyecek ama bana göre yerine bir oyuncu da alınmayacak. işte bu durumda fatih hoca yerine artık futbol zekasını tecrübesiyle doyurmuş hamit'i oraya çekecektir. hatırlatırım, bu adam real madrid'den geldi. türk olduğunu, yakından takip etmemizi bir kenara bırakalım. madrid seviyesine erişmiş bir futbolcu. avrupa arenasında bile oradaki görevini layıkıyla yapacaktır. dahası fatih hoca, geçen sene şampiyonluğu bizlere getiren engin ve emre'yi bir anda takımdan kesmeyecektir. sağ kanat ilk tercihte engine ait olacaktır.

    gelelim artık culio'ya. culio, ön libero mevkisinin alternatifi olarak ceyhun'un da önüne geçecek, maç içinde 3 değişikliğini de kullanan fatih hoca'nın belki de her maç şans vereceği isim olacaktır. bu sene zaten çok maçımız var. culio ön liberoda belki avrupa'yı kaldıracak tecrübeye sahip değil, ancak ülke içinde bu görevi başarılı bir şekilde yürütecektir bundan emin olabiliriz. eğer ki kendisi sürekli burada oynarsa yaklaşık 1 yıl içerisinde o mevkide de altın değerinde bir futbolcu olacaktır. tek isteğim bu sezon bu adamı oynatın, görün iyice ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu. inanın..
App Store'dan indirin Google Play'den alın