• 14
    4 numaralı pozisyon için hep istediğim isim nik caner medley'di. onun bizim ayarımızda olduğunu ve istersek alacağımızı düşünerek istiyordum. macvan gibi oyuncuların aklını çelemeyeceğimizi tahmin ediyordum. bize geleceğini tahmin etmediğim için hiç onun olduğu kadrolar hayal etmedim ama son çıkan haberlerle inanılmaz mutlu oldum. müthiş bir potansiyeli olan, her daim avrupada söz sahibi olabilecek bir oyuncuyu bu yaşında sarı kırmızı forma ile izleyebileceğiz.

    sırp ligi, adriyatik ligi gibi ligler belki a sınıfı ligler değil ve orada yaptığı ortalamalar bazılarına şişirilmiş gelebilir ama bu adam geçen sene euroligde tozu dumana kattı partizan formasıyla. 31 dk-15 s- 8 r- 2 a- 20 verimlilik puanı. ondan önce hemofarmla eurocupta yaptıkları ortada. beşiktaş ile oynadıkları maç hala gözümün önünde. deplasmanda maçı geriden gelip kazanmışlardı ve macvan 17s-15r-32 verimlilik puanı ile oynamıştı. zaten bu performanslarıyla maccabi ile uzun dönemli bir sözleşme imzaladı ama sanırım blatt ile oyun tarzları uyuşmuyor ve blatt onu çok çabuk gözden çıkardı. neredeyse hiç oynatmadan önce kiraladı ve bu kezde çok cüzi bir miktar olan 250 bin euroya(söylenen) satıyorlar.

    macvan uzun süredir maccabiden ayrılacağını söylüyordu ama hedefi hep el takımlarıydı. bizde bu sene el'de olamayacağımız için ismi ilk bizimle anılmaya başlandığında sadece tebessüm ediyordum ama bu akşam çıkan haberlerden sonra o tebessüm yerini şapşal bir gülümsemeye bıraktı. çok iyi bir oyuncu alıyoruz. avrupadaki elit power-forvetlerden biri kendisi. bir uzuna göre çok iyi bir bileği var. ribaund sezgisi mükemmel. benim en sevdiğim özelliği ise verimliliği. aldığı süre ile verdiği fayda müthiştir. bizim takımda ciddi süreler alacak oyunculardan biri olacağı için süre istikrarını yakaladığında şahane ortalamalara imza atabilir. kendisi atamanın sevdiği tarzda bir 4 numara ayrıca.

    uzun lafın kısası, çok potansiyelli bir oyuncu transfer ettik. bizle oynayacağı eurocup-eurolig sezonlarından sonra elde tutmak zor olacaktır ama şimdi ilerisini düşünmeden transferin keyfine varmak lazım. sakatlıksız, başarılı bir kariyer geçirsin sarı-kırmızı formamız ile. hoşgelmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın