• 2141
    hard disk ömrünü doldurup iflas ettiği için yetkili bi abiye benzeyen birisine götürüp yeni hard disk* taktırıp format attırdık. yenilenmiş masaüstü bilgisayarımı kullanmaya başladığımdan beri google chrome tarayıcım, flash uygulamalarında sorun çıkartmaya başladı.

    youtube olsun başka bir platform olsun, video izlerken bir anda ekran tamamen donuyor. görev yöneticisi kullanarak uygulamaları kapatıyorum ancak bilgisayar düzelmiyor. donma hali değişmiyor. açma-kapama düğmesinden bilgisayarı manuel olarak kapatmak zorunda kalıyorum. eğer manuel olarak kapatmazsam zaten 5-10 dakika sonra meşhur mavi ekran çıkıyor.

    internette çeşitli forumlara göz attım. chrome ile flash ilişkisindeki açmazlar üzerine çok konuşulmuş ancak herkesin problemi görev yöneticisinden uygulamalar kapatılınca çözülürken, benim manyak makinenin mavi ekrana kadar giden donma halinden kimse bahsetmemiş. flash güncellemesi, iki ayrı flash uygulamasının çakışması nedeniyle birisinin chrome plug-in menüsünden iptali gibi işlemlerin hiç biri fayda etmedi.

    google chrome tarayıcısını çok uzun zamandır kullanıyorum ve değiştirmek istemiyorum çünkü firefox, opera, comodo vb. aynı tadı vermiyor. bu durumu çözecek bilgisayar çakalı sözlükçüler olduğunu ümit ederek içimi buraya döktüm. bir fikir verin, sevaptır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın