• 1906
    yıllardır düşünüp dururdum bizimle bu şikeciler arasındaki fark ne kadar bariz böyle diye. bunun sebebi ne ulan dedim durdum. istanbul gibi kulüplerin merkezinin olduğu yere uzakta olunca insan pek farkı anlayamıyor. yani yöneten kesimin arasındaki zihniyet farkını anlayamıyor. yani diyordum ki ulan aynı sıralarda eğitim görüyoruz, aynı mahallede büyüyoruz her şey aynı. ama galatasaray ile fenerbahçe neden bu kadar farklı?

    şu son 3 temmuz'dan beri gelen süreç anladık ki; bu kulübün meğer üst kesimleri hep omurgasız şakşakçı kesimden gelmeymiş. gerçekten şu anda o meşhur kral çıplak hikayesi birebir yaşanıyor. hatırlarsanız o hikayede de kral çıplak şekilde halkın arasında dolaşıyor ama bu yalaka kesim, şakşakçı kesim üzerindeki elbise çok güzel diyor, kralın kendisi bile inanıyordu.

    şu içinde bulunduğumuz ortama bi bakın allah aşkına. medya şikeden suçlu bulunmuş başkanı savunuyor, nerdeyse kahraman ilan edecek. kulübün kongresinde adam nefes alsa alkış kıyamet kopuyor. taraftarı iki üç tane ergenin twitterdan gazlamasıyla meydanlara gidiyor, polisle çatışıyor. bi kişi de çıkıp ulan ne oluyor diyemiyor lan. yok böyle bir şey. uefa'ya gönderilen adalet isteyen maillerle ülkemizi rezil ediyormuşuz. ulan orada bile başkasını suçluyor adamlar. kimse de tek laf edemiyor lan koskoca camianın içinde. harbiden şaka gibi olaylar oluyor.

    koskoca 100 yıllık kulübün düşürüldüğü hale bak. gerçekten insanımızın bu aymazlığı, bu ahmaklığı, bu omurgasızlığı, bu kralcı psikolojisi yüreğimi kanatıyor. beter olsunlar bile diyemiyorum lan. çok acı lan harbiden. ülkenin haline bak. insanımızın haline bak. ey fenerbahçe kulübü titre kendine gel a.k.
App Store'dan indirin Google Play'den alın