resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 476
    şimdi biz bu umut bulut'u kiralık aldık ya, kesin harika bir performans sergileyecek, sonra da toulouse ile uğraşacağız.

    galatasaray gibi liginin devi olan, avrupa'da yeniden söz sahibi olma hedefi koymuş olan bir takım neden kiralık oyuncu alır bir türlü anlam veremiyorum. kendi liglerindeki büyüklüklerine göre ölçeklendirip konuşuyorum şimdi, siz hiç real madrid'in, barcelona'nın, manchester united'ın kiralık adam aldığını gördünüz mü sevilla'dan, getafe'den, everton'dan ?

    hayır sadece 1 seneliğine gelip sonra geri döneceği kesin olan büyük bir yıldız adayını kiralarsın barcelona'dan. anlarım. atıyorum mesela manchester united çıkar der ki, ben bu shinji kagawa'yı aldım ama bu sene yeteri kadar forma şansı vermem, 1 sene formda kalsın. gider bu adamı kiralarsın, bir yıllık ihtiyacını görürsün, anlarım.

    ama felipe melo olsun, umut bulut olsun böyle adamların kiralanmasını algılayamıyorum ben artık. sonra uğraşıp duruyoruz bonservisini alacağız diye.

    büyük takım her sene böyle birer birer adam kiralık almamalı. hiç yakışmıyor bize. ara transferde yiğit gökoğlan'ı alma, ne bileyim git mesela sercan yıldırım'ı alma, 5-7 milyon euro kasanda kalsın, ama umut bulut'u alacaksan da öde bonservisini al getir. hiç beğenmiyorum bu kiralama hastalığımızı hiç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın