• 488
    bir spikerden fazlası değildir. spikerdir, maç anlatmak dışında bir iş yapması, yaptığı işin asıl erbaplarına saygısızlıktır.

    bu aralar duyumculuk, spor gazeteciliği, tv programcısı, köşe yazarı, sunuculuk rollerine bürünmeye çalışıyor. yanlış yoldadır. belki bunu benim söylemem anlamsızdır, bir sunucu, gazeteci veya spor camiasından biri değilim. sade, galatasaray taraftarı olan bir vatandaş olarak bakıyorum olaylara. kendisinin belki de en çok tanınmasına vesile olan mesleği spikerliktir. star tv'de şampiyonlar ligi maçlarını kendi yorumuyla anlatmasıdır. şampiyonlar liginin spikerliğini yapmasaydı allah aşkına söyleyin hangimiz tanıyor olurduk şimdi bu arkadaşı? şu an cnn türk'te saat başı çıkan spor haberlerini sunuyor. bizim için de cnn türk'teki sıradan sunuculardan biri olurdu. ki cnn türk bir spor kanalı değildir sunacağı haberlere de zap yaparken falan denk gelir galatasaray haberlerini dinler sonra yine başka kanala zaplardık.

    öncelikle kendisini birilerinin samimi buluyor olmasına rağmen ben epey samimiyetsiz bulurum. canlı yayınlara çıktı çeşitli kanallarda bana hep kafasında belli bir ertem şener profili çizmiş ve ona uymaya çalışmak için epey kasan biri gibi geliyor. duyumculuk işlerine giriyor şimdi? hani demiycem demiycem diye zorluyorum kendimi ama tutamıyorum kusura bakmayın... abi hiç mi utanma yüz kızarma yok sende? daha önceki verdiğin transfer haberlerinin yüzde 90'a yakını kolpa çıktı. hele bir forlan beşiktaş'ta. kaka'yı beşiktaş kiralıyor hamit mi oohhooo o beşiktaşın kaptanı oldu yarın 11 uçağıyla uçuyor gibi saçmalıkları var ki dillere destan. buna rağmen çıkmış duyumculuk yapıyor.

    bir de kendisi eski kafalı magazincilerdendir. dikkat edin haberlerine hep; şok şok şok! galatasaray hangi yıldızı aldı? 00.59'da cnn türk'te!! gibi haberler veriyor. sonra bir bakıyosun ertesi gün öyle bir şey olmadığını tüm gs muhabirleri söylüyor ve olmuyor da. hani bir laf vardır sallamasyon habercilik diye kendisi o işin erbabıdır.

    kendisine tavsiyem sadece spikerlik yapmasıdır. allah vergisi bir sesi var, filmlerde dizilerde seslendirme de yapabilir o kulvarlara da girebilir sorun yok. ama gidip duyumculuk, köşe yazarlığına girmeyeksin birilerinin kopyası olarak. sonra böyle tepkiler alınca ağlamayacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın