resim
Alexsandro de Souza
Görev:Teknik Direktör
Takım:Antalyaspor
Yaş:46
Uyruk:Brezilya
  • 930
    yetenekli bir futbolcu.

    fikirler kişiye özeldir. kişiden kişiye değişebilir. ama bazı konular göreceli değildir. açarsın maçlarını izlersin tamam dersin. bu kadar.

    nasıl ki hagi için "bence efsane değil yerel bir oyuncu" dediğinde komik kaçıyorsa "alex abartılmış bir oyuncu çok sıradan" dediğinde de sana sesli sesli gülerler. benzer şekilde bu iki oyuncunun kariyerini aynı kefede değerlendiremezsin. zira biri barcelona ve real madrid'te banko oynamış bir oyuncu bir efsaneyken, diğeri neredeyse avrupa yüzü görmemiş ama 8 yıldır takımın her şeyi olmayı başarmakta olan bir yıldız futbolcudur.

    alex her şeyden önce futbol zekası çok yüksek bir oyuncudur. 30'lu yaşlardayken bile istatistiklere bu kadar katkı yapmasının sebebi budur. maç içinde özellikle anamızın ligi söz konusuysa 1-2 öldürücü pasta gol yapılabiliyorken alex gibi birinin istatistik canavarı olması tesadüf değil. zeki topçu fenerde de oynasa, lanetlenmişler karmasında da oynasa severim. ama "fanboy"u olmam söz konusu dahi olamaz.

    bence "cincon yeni transfer yapmış hayırsız olsun" diyen insanla alex'e bok atmaya çalışan insan aynı kafadadır. aynı gözlüklerle farklı taraflardan bakıyorlardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın