• 22
    demosunda avrupa birliği şarkısı çalmasıyla beni havaya sokan fakat maça girişten hemen önce oyuncuların boruların yanından girmesiyle beni tekrar hayal kırıklığına uğratan oyun. defans yapmak için sadece pas tuşuna basmanız yeterli, eğer hız ve pas tuşuna basarsanız adam pazara gidiyor. gerçekçiliğine laf yok. oyuncuları çok iyi yapmışlar yine(fifa'ya göre tabii).

    maç başladıktan sonra: abi çok yavaş bu yea diye sızlanmayın. seçeneklerden oyunu hızlandırabiliyorsunuz. hakemler yine mal mal hatalar yapabiliyor. tam gole gidecekken maçı bitirdi. oyun tarzı, paslar, top sürüş olarak fifa'ya benzemiş.

    futbolcular topu 2 saatte kontrol edemiyor. hadi bazı pozisyonlarda tamam da, kolay pozisyonlarda haraket falan yapmak istiyorlar. eskiden topu kontrol ederlerken(göğsüne aldığında falan) karşı takım oyuncusu bekliyordu. pes 2012'de adamım topu kontrol etmek isterken topu kaybediyordu. şimdi neyse ki topu bırakıp koşmuyor ama karşı takıma kaptırıyor.

    defans tam topu kaptı derken oyuncu öyle durabiliyor. sonra gidip gol atıyorsunuz. defanstan kapılan her top %75 yüreğinizi ağzınıza getiriyor.

    orta kafa gol yine pes'in kanayan yarası. maalesef.

    edit: artık oyuncu geçmek için pazara yollayamıyorsunuz. 2012'de sağa çektiğinde pazara gidiyordu şimdi gitmiyor. iyi olmuş iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın