• 1057
    yeni sezon formalarımızın çok kötü sergilendiği mağazamız.

    normalde takılmam böyle şeylere, keza bu sezon ne olursa olsun en az 2 forma alıcam zaten ama yine de formaların bu kadar kötü sergilenmesini çok garipsedim.

    herhangi bir mağazaya girip tişört,gömlek vs almak istediğimizde askıdaki ürünün nasıl durduğuna bakar çoğu kişi eline alarak, sağına soluna bakar, beğenirse dener, yada salla der geri yerine koyar. heh ben bu ürünlerin üstünde o armamızı görmesem, renkleri de sarı kırmızı olmasa "bu ne lan" der geri koyarım -her ne kadar tasarımlarını çok beğensem de.

    kollar, yakalar nasıl kırış kırış bir şekilde satışa çıkarılıyor o ürünler? birinde, ikisinde değil, hepsinde aynı kırışıklık mevcut. hem cevahirdeki store'da, hem çadırda aynısı.

    tamam kırışıklık sonuçta alıp 10 saniye ütü vursan bile düzelir, sorunlu bir şey değil ama sonuçta orası da bir mağaza ve amacı satış yapmak ve o ürünü güzelce vitrinlemeli, sergilemeli.

    öyle yada böyle alınacak zaten diyip koyulmuş gibi. türk bayrağı sorunu bile varken, bunu kafaya takmalarını beklemiyorum zaten ama hazırlıksız ise lansman bile geciktirilebilinirdi bana kalırsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın