• 27
    --- alıntı ---

    bırakın şimdi bu adamı biz bu adamı 1 yıl boyunca sevinmesini bilmiyor ahlaksız adam diye eleştirmedik mi ? şimdi alırsak tükürdüğümüzü yalamış olmazmıyız . endüstriyel futbolun endüstriyelliğine kapılmayalım herşey başarı değildir . (bkz: ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim)

    (alliswell12, 25.7.2012 01:17)

    --- alıntı ---

    iletisinin yer aldığı sosyal medya kirliliğidir. ulan nasıl bir çelişkinin ürünüsünüz siz yaa ? bu kafayı ne ile yaptınız ? kaşık kaşık eroin yese böyle olmaz lan adam! sevinmeyi bilmiyormuşuz, bak sen! hoca, yengeç sevinmesi yapardınız bir dönem. hatırlamazsınız gerçi, o kıskaçlar bir tarafınıza kaçmıştı sezon sonunda. hatırlamanıza yardımcı olsun diye söylüyorum *;

    yengeç fener, yengeç fener kıskacın nerede ?
    kıskacım yok, kıskacım yok soktular dötüme...

    sonra da melo pitbull sevinci yapınca laf oluyor, hey allahım yaa! ayrıca o "ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" lafına atıfta bulunma kısmına ise diyecek söz bulamıyorum, abandone oldum resmen! bu ne midesizlik lan! sanırsın şikeden ceza alan ve haklarında alınan bu karar ile yargıtay onayı bekleyen bu koduklarım değil! ulan bırakın ahlakı, sizde şeref olsa bizim için şeref meselesi denen davadan geri dönmezdiniz! neyse kafam attı yine ama şunu gördüm, hakikaten var yaa fenerbahçe kafası diye bir realite, hakikaten var!
App Store'dan indirin Google Play'den alın