• 1
    galatasaray taraftarının tepkisiz kalması gereken maç. adamlar daha galatasaray bir şey demeden, yok galatasaray onları destekliyor, yok fransız benzetmeleri yapmaya başladılar.

    sevgili genç kardeşlerimize ve ultraslan içinde ki gruplara sesleniyorum; lütfen gaza gelmeyin. tamam bu adamlar şikeci, bende sizin kadar bu adamları sevmiyorum. ama ne olur şu maç oynanmıyormuş gibi davranın. biz kendi işimize bakalım, nasıl olsa hakkın adaleti tecelli edecektir. bu maç olmasa da gelecekte ki maçlarda bunu göreceğiz. zaten aklı başında galatasaray terbiyesi sahibi hiçbir galatasaray taraftarı, bu maç için bir yorum yapmaz. kendi takımı ile ilgilenir. tek endişem bazı kardeşlerimizin, fenerbahçeli mahlukların provakasyonuna gelip atak yapması. lütfen kendinizi dizginleyin. bir galatasaraylı avrupa konusunda kendi işine bakar. başka takımların, hele ki kendi seviyesinden düşük takımların maçalrıyla ilgilenmez. bu maçlarda yok şöyle pankart açtıralım, yok şöyle kampanya yapalım dertlerine düşmez.

    siz bir tepki göstermeyin ki, fenerbahçeli andavalların galatasaray'ın şampiyonlar ligi maçlarından önce, rakip takımı nasıl desteklediklerini gözlerine sokabilelim. lütfen tekrar tekrar rica ediyorum bu maç için gaza gelip, pankart tarzı veya başka türlü bir saçmalık yapmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın