resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7388
    kendisinin gelme ihtimalinden çok, gelme söylentisinin neden çıktığını merak ediyorum. özellikle sinan engin gibi biri "arda turan galatasaray'a gelecek" gibi kesin bir ifadeyle kamuoyu yaratmaya çalışıyorsa bunda ya bizim iç huzurumuzu bozmaya yönelik bir amaç vardır, ya da arda böyle insanlar vasıtasıyla buraya gelmesiyle ilgili yoklama çekiyordur. yönetimin açıklamalarına çok itibar etmesem de transferinin yalanlandığı gün gerçekten de istemediklerine eminim. durum değişmiş midir bilmiyorum fakat; arda şu anda benim için iyi bir futbolcudan başka bir şey ifade etmiyor.

    gidiş biçimi hiç ama hiç hoş değildi, fakat transferi gerçekleşiyorsa eğer bilin ki bu fatih terim gerçekten istemeden olmaz. eğer fatih terim de arda'yı istiyorsa arda bizim sol kanat sorunumuzu çözecek yabancı kontenjanımızı rahatlatacak oyuncu.

    kendi adıma arda turan'ı sevmiyorum, yaptıklarını samimiyetsiz buluyorum, söylemlerinin sadece hasetlikten kaynaklandığını düşünüyorum. arda turan'ın buradaki olumsuz imajının tek sebebi kendi yaşayış biçimi ve galatasaray'ın zor günlerine yardımcı olacak duruşu sergileyememesiydi. "kümede kal galatasaray" tezahüratları ayyuka çıkmışken, lan arda'lı haberlere malzeme olması kendi yanlışıydı. gidişi kesinlikle fauldü. gittiği zaman omurgalı bir duruş sergileyemedi ikilemlerini bize doğrudan yansıttı. çocukça davrandı. yabancılara olan tutumuna zaten bir şey söylemek yersiz, fakat fatih terim arda'yı istiyorsa bu takıma geri döndürülmeli, atletico'daki gibi koşturulmalı ki anlasın arda o zaman taraftar yanında olacak mı olmayacak mı?

    eğer gelirse galatasaray son yılların en dominant yerli kadrosuna sahip olacak ve bu taktik bize zamanında uefa kupasını getirmişti. aynı kural tekrar işler mi bilinmez fakat iyi futbol iyi oyuncularla oynanır.

    bir oyuncu gözüyle bakacak olursak arda turan defansif özellikleri iyi, ofansif özellikleri ise tartışılmayacak biri. gelirse ben üzülmem, takımdan korkmam da. hepimizin bildiği bir gerçek var, o da;

    fatih terim adam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın