• 218
    kendisi, ricam üzerine 5 bakınızlı entry yazmayı bıraktı. bu kendisinin kötü niyetli olmadığına ya da ilgiyi kendisine yöneltmek amacında olmadığına işarettir. sözlükte beğenmediği yönler çok, kendisi bunu söylüyor. herkes, her yerde, her ortamda, her kişide eksik ya da yanlış bulacaktır, bu doğa kanunu. türk telekom arena'nın bana göre bin tane eksiğini sayarım ama evimiz orası. metroda havasızlıktan boğuluyoruz diye gidip koltukları da kırmanın bir anlamı var mı?

    galatasaray sözlük yazarıysak, bu ismi taşıyorsak artık bu sözlük de bizim yuvamız sayılmalı. o yüzden eksikleri, kusurları var diye bir tekme de biz mi atalım yani? biz yazarlar olarak olumsuz durumlarda, yangına körükle gidersek kim gelip bu sözlüğü düzeltecek?

    eğer sözlüğün eksik yönleri olduğunu düşünüyorsanız size sorum şu; dışarıdan adam getirip mi düzeltilecek bu sözlük arkadaşlar? her eleştiren, beğenmeyen; eleştirdiği, beğenmediği şeyin mislini yaparsa nasıl olacak bu işler?

    bu arkadaşımızın nickaltına yazdım ama kendisi böyle yapıyor anlamı çıkmamalı bundan. kendisi üzerinden bu tarz bir algılama olduğu için yazma gereği duydum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın