resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7396
    arda turan bu takımdan kaçmamıştır. arda turan bu takımdan yollanmıştır. arda turan'ı yollayan ise kulübün sahibi : taraftarlardır. kimse kimseyi kandırmasın. takımın en kötü olduğu sezon deniliyor. arda mı suçlu? halı sahaya gidelim bir takımda arda olsun diğer altı kişi ben olayım. karşı tarafa da koy yedi tane mustafa sarp. yeminle yedi mustafa sarp alır. arda'nın yanındaki adam yani ben bir boka yaramam çünkü. şimdi arda'nın suçu ne? zapata'yı ne çabuk unuttunuz? mustafa sarp'ı, barış özbek'i?

    arda'nın yapısını anlamayan var mıdır hala? ne kadar duygusal olduğunu farketmeyen ? arda'yı alıp yanağını sıkalım, onu şımartalım değil olay ama adamın ağzına sıçmayalım. "kimisi sinema peşinde..." diye bağırırsan bu adam alınır ve haklıdır. ulan o bağıranlara arda'nın aldığı parayı versek ; sevgilisi için değil, elin orospusu için sinema kapamazsa adam değilim. sinema kapamışmış, oyun oynamıyormuş. arda tek başına bir şeyler yapmaya çalıştı. bizim o her maç küfürler ettiğimiz mustafa sarp'a, barış özbek'e, servet'e, zapata'ya inat. top onlara geldiğinde bizle birlikte aynı şekilde o da isyan etti : " sizin oyanayacağınız topa!!! " diye. arda halı sahadaki kahraman abi olmaya çalıştı. yanındakilerin bir boka yaramadığı bildiği için. lan onu bunu bırakın. hiç iki kişi pes ya da fifa oynamadınız mı aynı takımda? yanınızdaki adam biraz kötüyse çalıma kalkışıp, her topu kaleye yollamadınız mı mesafe tanımaksızın?

    arda en kolay kurban geldi bize. mustafalar, barışlar belliydi çünkü. tribündeki karaborsacıların gazına gelip bağırdı herkes tek yürek bir şekilde : "kimisi sinema peşinde" diye.

    sevgilinizden hiç mi ayrılmadınız. o çok sevdiğinizi hiç bırakmadınız mı? bir laf uğruna gidip, sonra karalar bağlamadınız mı? haydi bunu siktir edin. aile içinde bile isyan etmediniz mi hiç? imkan bulsanız gidecek duruma gelmediniz mi? ama siz haklısınız hep.

    arda tişört giydi olay oldu. arda pantolon giydi, rengi millete battı. ardı sinem'i öptü, bizimkiler başladı mastürbasyona. arda araba aldı bizimkiler toplu taşımalarda hala. arda sinema kapattı, bizimkiler torrent peşinde. yatacak yerin yok arda. cehennemliksin !

    en kısa zamanda, kalbindeki formayı tekrar giymen dileğiyle. gel; golünü at, asistini yap ve sadece takım arkadaşlarına koş. onlar senin yanında olanlar. sen ne kewell'sın, ne lincoln ne de melo. siktir et sarılma tribündekilere. olası kötü durumda yine ilk sana saldıracağız çünkü. gel de giy 31 numaralı formanı. tatmin olurlar belki o zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın