resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7385
    arda gelme nolursun gelme. bunu bize de yapma kendine de yapma. git oralarda paşa paşa futbolunu oyna sadece ona odaklan. gelme bulandırma buraları. bulandırmak istemesen de bulanacak, yazılacak, çizilecek. daha önce de yazdım tekrara düşüyorum ama hem deli gibi istiyorum hem deli gibi sövüyorum sana. saha da parçalıyla seni görürsem sövermiyim, sen nerelerdeydin mi derim bilmiyorum. bilmeme gerekte yok.

    gerek yok bir kere neden? kim kesilecek 11den? niye geleceksin? geçen sene neden gitmiştin? bu sene neden geleceksin? buna verilebilecek tek mantıklı cevap var o da içime sinmiyor. gelme daha da üzme ne kendini ne bizi. ulan sevgili konusunda bu kadar ikilem yaşamadım. uzak dur bu takımdan, seven uzaktan sevsin seni, söven uzaktan sövsün. bu takıma dönme nolur amq ya gelme.

    yok abi sakin yazamayacağım olmayacak küfür etmek istemiyorum ama içimde kalacak zamanında nasıl siktir olup gittiysen gittiğin yerde kal. yukarda ki sorunun tek cevabı var bu takım kötüyken gittin, iyi olduğu zaman da dönüyosun. bu muydu yıllardır avrupa diye götünü yırtman. bu takımı, imparatoru, bu taraftarı yüzüstü bırakıp gittiğin yerde kal. senden sonra her şey çok daha güzel çok çok daha güzel. biz sana muhtaç değiliz tank gibi takımımız var. muhtaç olduğumuz zaman nasıl gittiysen arkana bakmadan, bakma daha buralara gelme. ne bok yersen ye. ister şampiyonlar ligi şampiyonu olan takımın kaptanı ol, altın ayakkabı kazan ne bok yersen ye istersen amatör kümede futbol oyna ama bu takıma gelme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın