resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1131
    doğru bir transfer hamlesi yaptığımıza inandığım oyuncu.
    1. bu arkadaş 2011-2012 sezonunun açık ara gol kralı. öyle ya da böyle +30 gol atmış adam.
    2. gerçekten kariyeri son 2.5 yıldır yükselişte. trabzon'a geldiğinden beri gayet iyi istatistikleri var. 2009-2010 sezonunun 2. devresi şenol güneş ve burak yılmaz ile yükselişe geçti trabzon. o sezona damga vuran en meşhur golün sahibiydi burak(anlayın işte). 2010-2011 sezonunda hücumda selçuk ile yakaladığı uyum ile şerefli ikinci olan trabzon'da önemli işler başardı, takımı sırtlayan oyunculardan birisi. 2011-2012 sezonunda ise açık ara gol kralı oldu.
    3. fatih terim kendisini adam edecektir. abuk subuk vuruşları da var bazen. onları düzeltecek, selçuk, hamit, amrabat, melo, eboue hatta muslera bol bol besleyecek kendisini. burak da çalışacak ve seviyesini daha da yükseltecek.
    4. bonservisi için 5 milyon euro verdik ki gol kralı sıfatlı bir adam için gayet iyi. biz aynı parayı stancu için de verdik. hatta son 1-2 sezonda 5 milyondan fazla veya biraz az verdiğimiz transferler de oldu elde patlayan. baktık burak'ta iş yok bir şekilde gönderilir.
    5. bu adam türk. malum her sene kontenjan düşecek. eğer gerçekten iyi bir futbolcu kazanırsak(bir necati bile olsa mesela 6-7 yıl önceki hali gibi) yeme de yanında yat.
    6. enerji dolu bir adam. son dakikaya kadar enerjisini koruyabiliyor. fatih terim yap diyorsa hücum presini de sıkıntı çekmeden yapacaktır. scott reis onu terminatöre çevirir. 90 dakika x 40 maç it gibi koşar bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın