resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7362
    ortalıkta dolaşan hesap haluk yürekli'nin dediğine göre onun değilmiş.

    bahsi geçen hesabın onun olduğu ilk duyulduktan sonra hemen twitterdaki timelineımda küfürler gelme ulan demeler sattın bizi şerefsiz demeler. bu linç kültürü nasıl gelişti bilmiyorum ama bunun sadece arda özelinde değil de bilgisayar başından ulaşılabilen herkese yapılan bir terbiyesizlik olduğunun farkına varmamız lazım ve bunu engellememiz lazım. klavye başından sallama artık kabak tadı verdi ve iğrendirdi.

    diyelimki bu hesap gerçekti ve arda'da bu sallamaları gördü, neyi değiştireceğimizi düşünüyoruz acaba ve yapılan hareketin nekadar büyük çelişkiler taşıdığını düşünüyormuyuz acaba. transfer ile ilgili herlafın başına fatih terim isterse bize laf söylemek düşmez diye başlayan bir sürü insan var ama ilk fırsatta adamı trollemekten kaçınmayan insanların birçoğu bu lafları diyenler. herşeye rağmen arda turan galatasaray'a geri dönse ve 2 maç üstüste 66 numara gibi oynasa şak şaka başlayacaklar arasında da bu gruptan hatırı sayılır miktarda insan var ve riera'ya sallayıp şampiyonluk kutlamasında iki artislik şirin birşeyler yaptı diye benimseme triplere girenlerde bunlar eminim. e bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

    biraz tutarlı olmakta fayda var ve bununla beraber klavye başında olsak dahi saygılı olmak gerekli diye düşünüyorum.

    arda turan gelsede gelmesede küfür etmenin veya yalakalığını yapmanın bir manası yok çünkü gelirse bizim oyuncumuzdur fatih terim kabul etmiş ve geri getirmiştir, gelmezse de bana göre kariyerine daha önce çizdiği yolda devam etmeye karar vermiştir ve o aşamada bize tek kelime demek düşmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın